2777
2789

سلام.من چندروزه که زایمان زودرس در۲۲ هفته داشتم ۲۰ هفته طول سرویکسم ۲۹ بود و یکهو ۲۲ هفته بودم که دهانه رحمم باز شده بود وزایمان کردم.خیلی نگرانم کسی بوده مثل من باشه و بارداری بعدیش با سرکلاژ به اتمام برسه؟اگه کسی هست لطفا بگه استراحت مطلق بوده یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق بودین یانسبی؟من بچم پنج ماهه دنیا اومد خیلی اوضاعم بدتره

استراحت مطلق نبودم ولي دکترم گفت احتياط کن تا اونجايي ک ميتوني استراحت کن وسايل سنگين جاب جا نکن منم رعايت کردم

استراحت مطلق نبودم ولي دکترم گفت احتياط کن تا اونجايي ک ميتوني استراحت کن وسايل سنگين جاب جا نکن منم ...

مرسی عزیزم اهل کجایی؟من بااستراحت و سرکلاژ یعنی میتونم به اخر برسم خیلی نگرانم

نه ندارم اولی ۱۸ دومی ۱۳ سومی ۲۶ هفته بود سومی فکر میکنم از عفونتم بود کیسه ابم پاره شد

متاسفم عزیزم .بارداری دومتون هم سرکلاژ واستراحت مطلق بودی؟اره عفونت خطر زایمان زودرس داره بااینحال خوب پیش رفتی تا۲۶ هفته!علت زایمانت پاره شدن کیسه اس یا بازشدن دهانه؟عکس رنگی ندادی؟

متاسفم عزیزم .بارداری دومتون هم سرکلاژ واستراحت مطلق بودی؟اره عفونت خطر زایمان زودرس داره بااینحال خ ...

نه دومی نه فقط سومی رو .کیسه ابم پاره شد .عکس دادم همه چی نرمال بود

نه دومی نه فقط سومی رو .کیسه ابم پاره شد .عکس دادم همه چی نرمال بود

الهی بحق حضرت علی اصغر خدا بزودی بهت فرزند سالم بده و به منم بده  خیلی سخته من که دارم دق میکنم😢