2777
2789
عنوان

آشپز باشی های حرفه ای 🤓

1184 بازدید | 32 پست

خانم های حرفه ای فردا مهمون دارم میخوام مرغ درست کنم چکار کنم مرغم خوشمزه و خوش طعم بشه ؟ میشه کمکم کنید ممنون

🌺🌷دخترم تمام زندگیم 💋💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با زعفران سرخش كن بعد بزار با يه ليوان اب و پياز سرخشده و زعفران و يكم رب سرخشده و فلفل دلمه اي و يه حبه سير بپزه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

مرغ فقط با زعفرون و پیاز خشمزه میشه

من مرغ رو با پیاز سرخ میکنم بعد رب و آب و زعفرون میزنم حدود یک ساعت میپذه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

مرغت اگر تازه ست که چه بهتر اگه نه بذار یخش باز شه

یه تابه بزرگ که همه مرغ هات توش جا بشن بردار (مرغ بعد پختن یه کم خودشو جمع هم میکنه اگر همون اول یه ذره روی هم باشن عیب نداره کم کم همه بغل هم جا میشن)

مرغ ها نباید روی هم سوار شن چون اگه تعداد زیاد باشه مزه لهیدگی میگیره 

کره و روغن بریز توی تابه

هنوز کره هات آب نشدن مرغ هات رو بچین توی تابه و زعفرون خشک رو روش بپاش همه جاشو زعفرونی کن و همون اول نمک بزن

تا کره آب بشه مرغ هات قرمز میشن و حسابی زعفرونی میشن

به اینجا که برسه ممکنه در خونه تونو بزنن و بگن مردیم از بوی غذاتون چی دارین درست میکنین انقدر عطرش پیچیده😅

مرغ هات رو بذار قشننننگ سرخ شن

وقتی سرخ شدن مرغ هات رو بیار بیرون توی همون روغن رب سرخ کن رب وقتی دون دون بشه یعنی خوب سرخ شده اگر رب خوب سرخ نشه خورشتت اولا کف میکنه دوم نارنجی میشه نه قرمز

حالا یه کم آب جوش و آبغوره و فلفل سیاه بریز و بعد مرغا رو بچین توی سس

و بذار جا بیفته

من آبلیمو نمیزنم چون به نظرم مرغ مزه سوپ میگیره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است