2777
2789
عنوان

آشپز باشی های حرفه ای 🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 32 پست

پیاز و نمک و فلفل و ادویه خورشتی و زردچوبه و دارچین و پودر گوجه و رب سرخ کرده یه حبه سیر هم رنده کن توش عالی میشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
به به إستاد شكم پر هم كه اينجان 😋😋😋😋😋

ای بابا 😁😁😁😁 خجالت زده شدم که

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغت اگر تازه ست که چه بهتر اگه نه بذار یخش باز شه یه تابه بزرگ که همه مرغ هات توش جا بشن بردار (مر ...

عالی بود ممنون از توضیحاتت 

🌺🌷دخترم تمام زندگیم 💋💕
ای بابا 😁😁😁😁 خجالت زده شدم که

نه عزيزم افتخار داره😍😍 من هنوز منتظر يه فرصتم عملياتت را رؤيه مرغ پياده كنم اما دوقلوهام فرصت بهم ندادن 😅😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چه جوری

خوردم فقط بلد نیستم خیلی خیلی خوشمزه

منم این روزا میخوام درست کنم ولی قبلش با گوشی شوهرم میزنم سایت این پسره اشپزه تهیه اکبر جوجه داره

اسمش جواد جوادی هست

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
نه عزيزم افتخار داره😍😍 من هنوز منتظر يه فرصتم عملياتت را رؤيه مرغ پياده كنم اما دوقلوهام فرصت بهم ...

آخی خدا حفظشون کنه 😍😍عیب نداره بزرگ میشن خودشون میان کمکت😅

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
برای شکم پر باید حتما تو فر باشه فرم خرابه شعلش

نه من تو قابلمه درست میکنم عالیه. انقدر خوشمزه میشه

مرغ تازه با پوست روش نمک و زرد چوبه میزنم و نیم ساعت بمونه. مواد داخل شکمش رو انتخاب کرده کامل سرخ کرده و تو شکمش میریزم و میدوزم و داخل قبلمه روغن ریخته و قشنگ برشته میکنم همه طرف مرغ رو در قابلمه دیگه اب مرغ رو درست کرده جوری که روی مرغ رو بگیره و بعد مرغ داخل اب مرغ گذاشته این طرفش که پخت اون طرفش رو هم میپزونم تو اب مرغ. عالیه اینم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
کسی تا حالا تو سس مایونز خوابونده ؟

من با سس مایونز درست کردم دستور مرغ دودی بود تا جایی که یادمه

به نظرم همه پسند نیست ریسک نکن برای مهمون استفاده کنی

آخی خدا حفظشون کنه 😍😍عیب نداره بزرگ میشن خودشون میان کمکت😅

مرسييي عزززيز دلم 😍😍😍 

اره فكر كنم بايد تا اونموقع صبر كنم يكي بال مرغو نگه داره اونيكي هم رونشو 😅😅😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
شکم پر توش چی میکنی؟

اینجا توضیح دادم مرغ شکم پر بدون استخوانمو

مرسييي عزززيز دلم 😍😍😍  اره فكر كنم بايد تا اونموقع صبر كنم يكي بال مرغو نگه داره اونيكي هم ...

من که یکی دارم به هیچ کارم نمیرسم چی برسه به شماه که دوتا دارین خدا صبرتون بده

🌺🌷دخترم تمام زندگیم 💋💕
مرسييي عزززيز دلم 😍😍😍  اره فكر كنم بايد تا اونموقع صبر كنم يكي بال مرغو نگه داره اونيكي هم ...

😅😅🌹🌹😍😍 اوخی

شکم پر چی توش میکنییییییید😣😣😣😥

گردو کوبیده. رب انار . الو خورشتی. کمی کرفس .پیاز داغ. زرشک. دوست داشتی کمی برنجم اضافه کن. سلیقه ایه. فقط قشنگ سرخ کن و ادویه بزن که مزه داشته باشه حیف عکسای گوشیم پاک شدن وگرنه میذاشتم ببینی

فقط باید روغنت که مرغ درسته رو سرخ میکنی حسابی داغ باشه وحسابی سرخ شه رو. من تو آشپزخونه سرخ نمیکنم چون حسابی بوی روغن و دود درمیاد

من که یکی دارم به هیچ کارم نمیرسم چی برسه به شماه که دوتا دارین خدا صبرتون بده

من فرفره شدم ديگه ولي خوب همش رو پام 😞