2777
2789
عنوان

بچه ها این گل رو کسی میشناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 56 پست
من دارم اسمشو نمیدونم یکی از جانسخت ترین گلهاس هیچیش نمیشه 

اسمش کراسولای آتشینه به نور زیاد احتیاج داره اگه جاش کم نور باشه برگاش سبز میشه

خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
کاکتوسم نور مناسب میخواد وگرنه خیلی سرحال و خوشگل نمیمونه

مال من پیش تلویزیونه هر موقع دلم بخواد آبش میدم دونش میدم😁😁😁

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاکتوس داشتم خواهرزادم از تراس انداخت پایین گذاشتم تو یه گلدون دیگه ولی دیگه خوب نشد    

عب نداره یکی بگیر خیلی قیافشون باحاله

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
اره قشنگن مخصوصا تپلیاشون را دوست دارم    

منم یکی دارم از همونا زنداییم برام کاشت اورد

خوب اون به شما اینجوری میگه تا هی خراب کنید بیاین دوباره ازش بخرید. 

راست میگی    الان میخوام یه گل از این برگ پهنا( نمیدونم اسمش چیه) از اینا که برگاش خیلی بزرگه از مادرشوهرم بگیرم قلمه بزنم نمیدونم چطوری میشه تو خونه اونا خیلی بزرگ شده و بلند ..میترسم بگیرم خراب شه باز   

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
راست میگی     الان میخوام یه گل از این برگ پهنا( نمیدونم اسمش چیه) از اینا که برگاش خیلی ...

نورش خوب باشه آب هم کم بدین مشکل پیدا نمیکنه. من به جز گل های بالکن، سی چهل تا گل داخل خونه دارم که به اکثرشون هفته ای یک بار فقط آب میدم.