2777
2789
عنوان

بچه ها این گل رو کسی میشناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 56 پست

اینا از خانواده ساکولنت هستن ولی اسم دقیقشو نمیدونم 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید بیرون بزارمش واسه من تو خونس

بیرون بذاریش بهتره.ولی هوا که خیلی سرد میشه بذارش جای پر نوره خونتون.اسمش سرم هست اگه اشتباه نکنم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من هر گلی گرفتم خشک شده نمیدونم چرا

خوب بهش نرسیدی 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
من هر گلی گرفتم خشک شده نمیدونم چرا

کاکتوس بگیر لامصب ماه به ماه آب نخوره چیزیش نمیشه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
ممنون از همه اگه هستین عکس گلای دیگمم میزارم برین ی دور بزنین بیاین معطل نشین😘😘

بذار منم بزارم

کاکتوس بگیر لامصب ماه به ماه آب نخوره چیزیش نمیشه

کاکتوس داشتم خواهرزادم از تراس انداخت پایین گذاشتم تو یه گلدون دیگه ولی دیگه خوب نشد   

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم