2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا آدم سياست و اقتصاد نيستم ولي تحليلم اينه همونطور كه تحريم و جو رواني و سياست دولت موجب افزايشش شد الان جو رواني منفي و تصميم دادگاه لاهه مبني بر عدم محدوديت هاي اعمالي آمريكا و تصميم دولت كه به نظرم با اون افزايش قيمت به هدف تامين كسري بودجه ش رسيد دليلي براي افزايش قيمت فعلا وجود نداره

ماشین که هنوز ارزون نشده😡

پراید صفر از 40 میلیون رسیده 25 میلیون .

ماشین های خارجی هم که اصلا کسی نمی خره . مثلا سانتافه که 600 بوده الان فروشنده میگه 500 بازم کسی نمی خره و همه منتظرن ارزونتر بشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
همه چیز بستگی به دلار داره . الان تو این دو روز که دلار افت کرد مسکن در تهران 30 درصد ارزون شده --- ...

عزیزم خیلی هاهم درهمین سایت هم خواسته یاناخواسته کارشون همینه فقط پیش بینی گرونی ومن میدونم من میدونم راه میندازن تاافکاربقیه روبه سمت گرون شدن طلاوارزوشایدسودجویی دوباره خودشون بکشن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اگه دیگه نیام نی نی سایت و نی نی یار کاربری منو پاک نکنه کسی نمیتونه از کاربری من استفاده کنه ؟ یعنی ...

عزیدم برو تاپیک نی نی یارا ازشون بپرس

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍