2777
2789

من میخواستم بفروشم خونه بگیریم که ارزون شد ولی دعا هم میکنم ارزونتر بشه مردم چه گناهی کردن زیر بار این گرونیا دارن له میشن

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس نمیدونه چی میشه 

هرکی هم هر نظری میده براساس برداشت های شخصی خودشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ادامه بده فعلا

اگه دیگه نیام نی نی سایت و نی نی یار کاربری منو پاک نکنه کسی نمیتونه از کاربری من استفاده کنه ؟ یعنی مزاحمت و..... کنه؟

آرامش الانم رو مدیون همسرم هستم که وجود نداره ، مرسی که نیستی ،خونه ننت بمونی 

ببخشید مگه الان ارزونه.گرمی 300 یا گرنی 400افتصاحه

به این انگار ملتمون راضی شدن..جقد ما بیجاره شدیم😦

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

همه چیز بستگی به دلار داره .

الان تو این دو روز که دلار افت کرد مسکن در تهران 30 درصد ارزون شده --- آهن آلات ارزون شده ---- ماشین ارزون شده ---- تره بار 25 درصد ارزون شده 

کاهش قیمت دلار به طور طبیعی هنوز ادامه داره .

ولی دلالها هم بیکار ننشستن . شدیدا دارن سمپاشی می کنن و مغز مردم ساده لوح رو شستشو میدن .

تمام تلاششون رو میکنن تا دلار پایین تر نیاد .

خب اونها که دلشون واسه مردم و مملکت نمیسوزه . دلشون واسه خودشون میسوزه که یک میلیارد تومن دلار خریدن به طمع اینکه یک میلیارد تومنشون یکماهه بشه دو میلیارد تومن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها