2777
2789
دو تا بارداری انرمال داشتم اخریشم همین مرداد تو ماه پنجم سقط کردم میترسم بازم برام تکرار بشه😢😢

اخی  عزیزم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
ما آزمایش های قبل بارداری سونو رفتیم ولی مشکلی نیس چرا نی نی دار نمیشم چرا نی نیم  نمیاد تو دلم ...

ایشالا میشی منم منتظرم 7سال البته با چنتا سقط 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا بارداری انرمال داشتم اخریشم همین مرداد تو ماه پنجم سقط کردم میترسم بازم برام تکرار بشه😢😢

اصلا فکرای بد نکن منم یه سقط داشتم تو اقدامم ولی کلن استرس دارم

خخخ ....شوهرم از دستم فرار میکنه😂😂 ناگفته نمونه منم اذیتش میکنم ...میگه چرا هروقت پاکی این کارارو ...

راست میگه بنده خداااا....اخه یهو تعجب میکنه دیگه...بگو دست خودم نیست هورمونام بهم میریزه

چون بهشت زیر پای ماست😂😂😂

نخواستیم بابا   

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
ما آزمایش های قبل بارداری سونو رفتیم ولی مشکلی نیس چرا نی نی دار نمیشم چرا نی نیم  نمیاد تو دلم ...

ایشالله که زود بیاد اصلا فکرشو نکن اون زمانی که اصلا فکرشو نمیکنی زود میاد