من مدیکور خریدم نمیدونم چیکار کنم والا میخوام برم سونو
روش ننوشته من استفاده نکردم میخام بعد پریم بخرم و استفاده کنم
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بچه 😔😔 یکی بهم کمک کنه میخوام این ماه حامله بشم چیکار کنم چی بخورم امروز اول پریود ام هست
روز سوم پریودیت برو آزمایش بده البته دکتر واست باید بنویسه اگه تنبلی نداشته باشی همه چی اکی باشی اسپرم شوهرتونم خوب باشه ایشالاه بدون قرص و دوا باردار میشید هر چند بعضیا بدون هیچ مشکلی دیر باردار میشن.ایشالا تو از اون دسته نیستی
امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
اره من دوره هام ۲۵ روزه ست یعنی یک هفته که پریودم یه هفته هم که عصبیم کلن فکر کنم ۱۰ روز تو یک ...
چرا ما زنا انقدر بدبخیتم خداییش؟
هر ماه موعد پریودم که میشه این سوال تو ذهنم پررنگ تر میشه
چرا واقعا؟؟؟؟؟
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
روز سوم پریودیت برو آزمایش بده البته دکتر واست باید بنویسه اگه تنبلی نداشته باشی همه چی اکی باشی اسپ ...
ما آزمایش های قبل بارداری سونو رفتیم ولی مشکلی نیس چرا نی نی دار نمیشم چرا نی نیم نمیاد تو دلم کوجایی مامان جون دلم برات تنگ شده زود بیا دیگه😢
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗