2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای زایمان کنی؟  من دوستم ۳۳هفته زایمان کرد کیسه ابش پاره شد  بچش خوبه خداروشکر ۲۴ ...

همش میترسم کیسته ابم پاره شه میخواستم بدونم زنده میمونه یا نه من هفته ۳۲ رفتم سونو گفت دو کیلوهه 

اره عزیزم فقط باید بره تو دستگاه، چرا الکی استرس وارد میکنی وقتی مشکلی نداری. من هفته ۳۲ افتادم تو‌پروسه زایمان، همه دکترا هم گفتن زایمان میکنی چون دهنه رحمم باز شد و طول سرویکسم کوتاه، اما من از لحاظ روحی رو خودم کار کردم گفتم نه فعلا نباید زایمان کنم و خداروشکر تا الان این اتفاق نیفتاد. بعدش شما که مشکلی نداری این فکرا رو‌ نکنید و همش مثبت فکر کنید، استرس اصلا خوب تیست

اره عزیزم فقط باید بره تو دستگاه، چرا الکی استرس وارد میکنی وقتی مشکلی نداری. من هفته ۳۲ افتادم ...

اخی عزیزم با سلامتی هفته دیگه نی نیت میاد بغلت ی نفس راحت میکشی 😊

اخی عزیزم با سلامتی هفته دیگه نی نیت میاد بغلت ی نفس راحت میکشی 😊

مرسی عزیزم اره ایشالا، ازین فکرا پس نکن، به موقع حتما زایمان میکنی و ایشالا یه زایمان راحتیو حتما خواهی داشت❤️