2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین لطفا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 38 پست
ببخشید ولی حس میکنم از خودت سردش کردی مردا زود یخ میشن و شاید دیگه مثه سابق نشن برعکس ما زنا که زود ...

اره دقیقا همینه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من فقط ایرادم اینه اعصابم زود خورد میشه بعضی اوقات ان قدر حرصم در میاد حرفای بد میزنم بهش اما بعدش ا ...

هر وقت اعصابت خورد شد سريع از پيشش برو ،برو تو اتاق...نفس عميق بكش تمرين كن حرفي نزني اون موقع ،من دارم تمرين ميكنم سريع خودمو مشغول ميكنم گاهي اصلا يادم ميره موضوع رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت اعصابت خورد شد سريع از پيشش برو ،برو تو اتاق...نفس عميق بكش تمرين كن حرفي نزني اون موقع ،من د ...

چقدر خوب ... اره باید تمرین کنم ... خیلی زود از کوره در میرم زودم عصبانیتم میخوابه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اره دقیقا همینه 

ببین من شوهرم فوق االعاده شوخ و مهربون......اما میدونم ی بار صدام ببرم بالا یا حرف بد بزنم تمومه‌. از چشش میفتم تا آخر عمر. یاد گرفتم عصبانیتم کنترل کنم و همیشه صبر کنم حرفام تو موقعیت مناسب بگم. حس میکنم باید بری مشاور بهت بگه چجوری رفتار کنی که دوباره تو چشش مثه سابق شی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها شما چجوری رفتار میکنید که شوهراتون جذبتون میشه ؟؟؟ بیاید به هم یاد بدیم از تجربه هم استفاده کنیم 

ببین من شوهرم فوق االعاده شوخ و مهربون......اما میدونم ی بار صدام ببرم بالا یا حرف بد بزنم تمومه‌. ا ...

همون دیگه این عصبانیت زندگیم ریخته به هم ... برای همین محلم نمیزاره 😢

همون دیگه این عصبانیت زندگیم ریخته به هم ... برای همین محلم نمیزاره 😢

پس قبول داری تقصیر خودتم هست. ادما تغییر باید از خودشون شروع کنن تا زندگیشون بهتر شه. شما تغییر کن یهو میبینی بعد ۶ ماه اونم تغییر کرد ولی تغییر اون زمان لازم داره‌. خسته  و سرد نشو

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

شوهر من مثلا دوسم داره و مطمئنم که براش خیلی مهمم ولی تربیت خانودگیش اینجوری بوده که محبت ندیده تو خانوادش جز س ک س محبت دیگه ای بلد نیست نا به حال بهم نگفته دوست دارم باورت میشه؟

ولی در عین حال دوسم داره و حس میکنه من رو خوب بدست آورد تو زندکیش...ولی رفتار عاشقانه طرز درست صحبت کردن با خانومش رو بلد نیست مخصوصا منکه عاشقش نبودم تلاشی نکرد که جذبم کنه اگه خدا کمکم نمیکرد و بهم صبر نمیداد صدبار طلاق گرفته بودم چون آدم احساساتی هستم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
پس قبول داری تقصیر خودتم هست. ادما تغییر باید از خودشون شروع کنن تا زندگیشون بهتر شه. شما تغییر کن ی ...

اره عزیزم من خودم خیلی خیلی مقصر بودم و هستم ببین ما ۳ سال عقد بودیم بعد سن من کم بود راهمون هم دور بود ما تهران بودیم شوهرم شهرستان دیر دیر هم همدیگر میدیدیم بعد من میومد خونمون خیییییلی بهش رو میدادم از همه نظر بعد این سوار گردنم شد خواهر بزرگ ترم نداشتم اون موقع هم سایت های مختلف و ت ل گ ر ا م اینا نبود که سیاست و اینا یاد بگیرم الانم که ۳ ساله ازدواج کردیم تمام اون رو دادن ها روش عصبانیتمم بدتر شده واقعا روحم مریض شده 

شوهر من مثلا دوسم داره و مطمئنم که براش خیلی مهمم ولی تربیت خانودگیش اینجوری بوده که محبت ندیده تو خ ...

دقیقا منم احساساتی هستم شدید و فوق العاده حساس ... راست میگی تربیت خانوادگی هم خیلی مهمه 

اره عزیزم من خودم خیلی خیلی مقصر بودم و هستم ببین ما ۳ سال عقد بودیم بعد سن من کم بود راهمون هم دور ...

سعی کن حتما با ی مشاور حرف بزنی. همه چی بگی. واقعا کمکت میکنن. اروم میشی.

به خدا این کارم کردم جواب نمیده ... ببین مثلا میخوام به حرف بیارمش میگه دارم اخبار میبینم ساکت ... ی ...

یمدت سرد شو توزیاد باهاش حرف نزن باخودت زندگی کن خودتو وابستش نکن میاد سمتت چندساله باهم ازدواج کردین ؟نامزی هم اینجوری بود؟بعداز یمدت خودش درست میشه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
یمدت سرد شو توزیاد باهاش حرف نزن باخودت زندگی کن خودتو وابستش نکن میاد سمتت چندساله باهم ازدواج کردی ...

چون خیلی بگو و بخند و شادم یه ذره که خودمو کنار میکشم اعصابش خورد میشه داد میزنه میگه تو باید صدات بیاد تو خونه ... از بس حرف زدم نمیتونه ساکت بودنم ببینه ... ۳ سال عقد بودیم ۳ سالم هست ازدواج کردیم ... نامزدی خوب بود اما ان قدر رو دادم بهش خودم همه چیو خراب کردم که الان رسیدم به اینجا 

سعی کن حتما با ی مشاور حرف بزنی. همه چی بگی. واقعا کمکت میکنن. اروم میشی.

اره در نظر دارم برم حتما مشاوره ... خیلی کمک میکنه 

چون خیلی بگو و بخند و شادم یه ذره که خودمو کنار میکشم اعصابش خورد میشه داد میزنه میگه تو باید صدات ب ...

عزیزم میشه بگی کارش چیه و چندساعت سرکاره؟

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...