2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین لطفا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 38 پست
عزیزم میشه بگی کارش چیه و چندساعت سرکاره؟

کارش گلم خیلی سخت نیست مغازه کابینت ام دی اف داریم ... صبح ساعت ۹ میره تا ۲ میاد نهار میخوره دوباره ۴ میره تا ۹ ۹ و نیم شب 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
کارش گلم خیلی سخت نیست مغازه کابینت ام دی اف داریم ... صبح ساعت ۹ میره تا ۲ میاد نهار میخوره دوباره ...

یهوکم حرف شده؟زودعصبی میشه؟

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ایرادم اینه اعصابم زود خورد میشه بعضی اوقات ان قدر حرصم در میاد حرفای بد میزنم بهش اما بعدش ا ...

سعی کن کاری نکنی ک بعدش مجبور به معذرت خواهی شی عزیزم

زن و شوهر دوتا همسفرن ک فقط تو این چنسال عمر محدود این دنیا کنار همن، پس مجبورش نکن بهت احترام بذاره بلکه با رفتار درست مجابش کن

خودمو میزنم ینی چی عزیزم؟!!!!

احترام زوری میخوای چیکارررر؟!!!

سعی کن قوی باشی و زندگیتو حفظ کنی،خودتم داری میگی شوهرت خوبه پس برای بهتر شدن مطالعه کن و آگاهیتو بالا ببر،از تجربیات مفید خانومای موفق استفاده کن(بخصوص خانومایی ک میتونن فرزند خوب تربیت کنن و آرومن)

بنظرم بیشتر باید رو خودت کار کنی خواهرم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یهوکم حرف شده؟زودعصبی میشه؟

نه کلا کم حرف بود ... کم حرفیش به کنار بی اهمیت و بی تفاوته ... نه اصلا عصبی نمیشه همین بیخیالی هاش اعصابم بهم میریزه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
سعی کن کاری نکنی ک بعدش مجبور به معذرت خواهی شی عزیزم زن و شوهر دوتا همسفرن ک فقط تو این چنسال عمر ...

اره عزیزم حق با شماس ... من خیلی ضعیفم به زور ازش توجه و محبت و اهمیت دادن میخوام 😢😢😢 

اره عزیزم حق با شماس ... من خیلی ضعیفم به زور ازش توجه و محبت و اهمیت دادن میخوام 😢😢😢 

با این پستایی ک ازت خوندم بنظرم شوهرت آدم خوبیه عزیزم

حیفه ک زندگیتو بخاطر این مسائل متشنج کنی

بخدا آقایونم گناه دارن،هزارتا فشار روشونه(مالی،کاری،خوانوادگی و.....)

شما آگاهیتو بالا ببر،نشاط داشته باش،بخودتو زندگیت برس، بشوهرت ابدااااا گیر نده و احترامشو نگهدار و هر کار مثبتی ک در جهت بهبود زندگیته انجام بده ،مطمئن باش نتیجه میگیری

کار نشد نداره 

شوهرای ما ک از مریخ نیومد ،اونام اسیر این دنیا و گرفتاریاشن

راس همه اینا ،خدارو همیشه در نظر داشته باش ک یار اول و آخرمون خودشه و بس

موفق باشی دوستم✋

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

با این پستایی ک ازت خوندم بنظرم شوهرت آدم خوبیه عزیزم حیفه ک زندگیتو بخاطر این مسائل متشنج کنی بخد ...

اره من بهش زیاد گیر میدم 😢😢😢 ممنونم عزیزم خیلی حرفات بهم ارامش داد ممنونم 😍😍😍🤗😘 مرسی خواهری از راهنماییت 

اره من بهش زیاد گیر میدم 😢😢😢 ممنونم عزیزم خیلی حرفات بهم ارامش داد ممنونم 😍😍😍🤗😘 مرسی خواهری ...

فدااات عزیزم،خواهش میکنم