2777
2789
عنوان

خبببببرررررخوووووووبببببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم خبرگزاری اینو گفتن؟ حکمی صادر نشده فقط گفتن صلاحیت رسیدگی دارن

تو کانال خبری شهرمون بود کانال معتبری هست این یعنی۵۰درصدقضیه حل شده

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

اگه واقعا دارویی باشه خیلی خوبه کلی بچه کلی بیمار خاص مشکل گیراوردن دارو دارن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

رئیس جلسه درباره صلاحیت دیوان گفت بر اساس مفاد پیمان مودت ایران و آمریکا، در صورتی که بین طرفین اختلاف نظری وجود داشته باشد و این مناقشه از طریق دیپلماتیک حل نشود، طرفین می‌توانند به دیوان لاهه مراجعه کنند.

دیوان لاهه اعلام کرد صلاحیت رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا را دارد.

این دیوان اعلام کرد: 

امریکا باید پس از اعلام خروج از برجام، تضمین کند که هیچ محدودیت و توفقی در ارائه دارو، تجهیزات پزشکی،  بویژه توافقاتی که در موضوع فروش یا اجاره هواپیماهای مسافربری، خرید قطعات یدکی و دیگر تجهیزات هواپیما نهایی شده ‌اند، صورت نمی گیرد.

بر اساس تعهدات مصرح در پیمان مودت، ایالات متحده باید به نحو مقتضی محدودیت‌های اعمال‌شده در زمینه اقلام دارویی، بشردوستانه، هوانوردی و کشاورزی بر اساس تصمیم ۸ می ۲۰۱۸ علیه ایران را رفع کند.

دادگاه لاهه اظهارات شفاهی آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن تلاش می کند تحریم ها آثار منفی انسانی بر ایران نداشته باشد را «ناکافی» دانست و گفت به عقیده دیوان همچنان چنین ریسکی وجود دارد. 

در صدور مجوز مبادلات مالی و انتقال پول مرتبط با اقلام فوق الذکر نباید هیچ مانعی ایجاد شود

طرفین باید از هر اقدامی که مناقشه را تشدید کرده و یا دامنه آن را گسترش داده و حل مناقشه را دشوارتر کنند، خودداری کنند.

شبکه خبر داره مینشونه

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست

اووو همچین گفتی خبر خوووب فک کردم بارداری 

غلط کردن همش شایعه س میخوان نبض بازارو دست بگیرن 

اینا تا خون مارو نمکن تموم نکنن ولکن نیسن که نیسن

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد