2777
2789

من با یه آقایی تو رابطم تقریبا اون بالاشهره من پایین شهر بعد خیلی ادعا میکنه که من واقعا عاشقتم و این حرفا ولی اصلا حرفی نمیزنه که بیا همو ببینیم یبارم ک من گفتم گفت راه خیلییی راه دوره نمیشه و من شغلم برام اولیته خیلی برام مهمه نمیتونم ازش غافل بشم ولی ۱۵ روز رفته بود شمال حتی هیچوقت نمیگه یه عکس بده از خودت همش من میگم بعد این آقا یه دوستی داشت سینگل بود اومد اینو با خواهر من اوکی کردیم بعد حالا دوستش به خواهر من گفته باید بیای ببینیم همو و این حرفا بعد این دوتا آقا خیلی باهم صمیمی هستن من میگم خب چرا این اینجوریه بنظرتون رفتارش طبیعیه؟؟ وقتی بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه نمیدونم واکنشم چی باشه اصن آدم سیاست مداری نیستممم

من که نمیتونم تحمل کنم اگه ببینم داره رخ عقاب میگیره واسم کات میکنم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

سرش شلوغه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه اصراری داری باهاش بمونی...................کات

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخه این حتی برنامه ی ازدواج هم چیده بامن بهش نمیاد لاشی باشه

چقدر میشناسیش

رو راست هست یا نه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

این که سرمون شلوغه گرفتاریمو اینا همش چرتو الکیه براش مهم نیستی ک حتی بخواددببینتت صرفا جهت سرگرمی ه ...

اخه خیلی میگه من عاشقتم من میخوامت و اینا بعد من خیلی بهش وابسته شدم الان نزدیک به ۵ ماهه ما باهمیم ولی حتی ۱ بارم ندیدمش ولی برام شارژ میزنه چندبارم بهش زنگ زدم

چقدر میشناسیشرو راست هست یا نه

اخه مجازی بوده همه ی حرف زدنمون یبارم زنگش زدم بهش گفتم من اينجوری اذیت میشم حس میکنم بی محلی میکنی گفت عزیزم من اگه بی محلی میکنم برا اینه که سرم شلوغه من روزی ۵۰ میلیون درامدمه  نمیتونم از کارم بگذرم بعد همه ی اینارو جبران میکنم ولی خب بازم دلم یه حالیه

اخه خیلی میگه من عاشقتم من میخوامت و اینا بعد من خیلی بهش وابسته شدم الان نزدیک به ۵ ماهه ما باهمیم ...

عزیزم مردا بهترین بازیگرای دنیان خودت عقلتو به کار بنداز اخه میشه کسی کسیو دوست داشته باشه عاشقش باشه بعد نیاد ببینتش اونم پنج ماه بعد جالب یبارم کارشو نمیتونه هندل کنه تورو ببینه خیلی ساده ای تو گل من