شما شاغلی؟از پول خودت میخری یا از پول همسرت؟اون چطور متاهله؟خودش درآمد داره؟از شما بزرگتره یا کوچکت ...
از پول بابام😁😂پول تو جیبی دیگه😁🥰
نه متاهل نیست ولی پدر شوهرم وضعش خیلی خوبه خیلی کلا وضعیت زندگیشو مسافرتشو و لباسا و لوازم ارایشیای برندو ایناش خیلی اوکییه ،باباش پول تو جیبی میده اونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسم هالووین میاد یا دم به فیلم ترسناک هالووین میفته چقدر حالم بد شد باش.لعنتی صحنه هاش هنوزم جلوی چش ...
اون دلقکه؟؟؟؟
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بجسه حسوده و عقده ای تازه فهمیدم هربارشوهرم و مادرشوهرمو بجون انداخت مث همین الان خدانگدره ازش جای دخترشم ایقدر ولی اهل فتنه اس هیجوقت توزندگیت باخانواده شوهر ن صمیمی شو نه راز ولتوبگو
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
اره.و اون یکی که چند تا دوست بودن رفتن توی یه ساختمونی و بعدش همشون به طرز عجیبی کشته شدن.اولیشون هم تبدیل شد به یه مترسک توی مزرعه دیگه به مترسک فوبیا پیدا کردم