2777
2789
عنوان

هالووین کجایین🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست
شما شاغلی؟از پول خودت می‌خری یا از پول همسرت؟اون چطور متاهله؟خودش درآمد داره؟از شما بزرگتره یا کوچکت ...

از پول بابام😁😂پول تو جیبی دیگه😁🥰

نه متاهل نیست ولی پدر شوهرم وضعش خیلی خوبه خیلی کلا وضعیت زندگیشو مسافرتشو و لباسا و لوازم ارایشیای برندو ایناش خیلی اوکییه ،باباش پول تو جیبی میده اونم

شوهرمم براش میخره خیلی چیزا

یک سال از من بزرگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم هالووین میاد یا دم به فیلم ترسناک هالووین میفته چقدر حالم بد شد باش.لعنتی صحنه هاش هنوزم جلوی چش ...

اون دلقکه؟؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مگه ایرانیا هالووین رو جشن میگیرن ؟!

اره مگه نمیدونی

چصی چصی چصی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا خب

بجسه حسوده و عقده ای تازه فهمیدم هربارشوهرم و مادرشوهرمو بجون انداخت مث همین الان خدانگدره ازش جای دخترشم ایقدر ولی اهل فتنه اس هیجوقت توزندگیت باخانواده شوهر ن صمیمی شو نه راز ولتوبگو 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای منم عاشق هالووینم😍

ولی تو خونم😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اون دلقکه؟؟؟؟

اره‌.و اون یکی که چند تا دوست بودن رفتن توی یه ساختمونی و بعدش همشون به طرز عجیبی کشته شدن.اولیشون هم تبدیل شد به یه مترسک توی مزرعه دیگه به مترسک فوبیا پیدا کردم