2777
2789

الآن عذاب وجدان ندارید؟؟ 

پشیمون نیستید؟؟

دختر من 18ماهه ست پیرم کرده

دیگه کم آوردم

میخام ازشیر بگیرمش میترسم دوباره پشیمون بشم

😳😳😳😳

یا رب نظر تو برنگردد...

اینکه 24ساعته توخونه.ماشین .مهمونی وووو کلا هرجایی ک فکرشو بکنید من درحال شیر دادنم داره روانیم میکنه

دخترمم بشدت وابسته ست.از یه طرف میگم گناه داره از یه طرف از خودم دیگه هیچی نمونده

لب ب غذاهم نمیزنه

با هروعده غذا دادن بهش من گریه م در میاد

نمیدونم چیکار کنم

یا رب نظر تو برنگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۱۸ مااهگی تا یکی دو ماه روزشو قطع کردم بعد از آخرای ۱۹ ماهگی دیگه شبم بهش ندادم 

اصلا هم عذاب وجدان نگرفتم چون هم خواب خودم هم بچم خوب شد هم دیگه بیشتر سمت غذا میرفت 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

من چون باردارشدم مجبور شدم نوزده ماهگی از شیر بگیرم،تا دو ماه شیر خشک دادم ک خوشش نیومد،بعدش دیگ شیر پاستوریزه خورد

خیلی برای خودم سخت بود،عذاب وجدان میگرفتم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
منم دخترم ١٨ماهشه ميخوام بگيرم ولي مامان بزرگم دعوام ميكنه 😅از بس ميخواست دندون دربياره گازم گ ...

دخترمن اصلا گازم نگرفت ولی من چون شیرمم خیلی کمه به اعصابم خیلی فشار میاد

یا رب نظر تو برنگردد...

من دخترمو ۱ سالو ۹ ماه شیر دادم که فهمیدم باردارم و از شیر گرفتمش.الان عذاب وجدان دارم که گناه داشت..کاش تا ۲ سال میتونستم بهش بدم.وقتی که میومد میگفت مامان جیر جیر جیگرم اتیش میگرفت.الان پسرم ۱۸ ماهشه..تصمیم گرفتم اینو تا ۲ سال بدم..ولی واقعا منم دارم داغون میشم.من که ۴ ساله دارم شیر میدم

دکتر پسرم دکتر بهروز مقدادی بهم گفت بهترین سن از شیر گرفتن  یک سالگیه و نهایته نهایتش ۱۵ماهگی بچه باید شیر بخوره ن بیشتر بعدش غذای اصلی بچه غذای سفره ست ن شیراما حودم هنوز موفق نشدم از شیر بگیرمش چون خیلی بد غذاست

۱۷ماعشه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....