2777
2789
عنوان

اینا کافیه؟؟!

168 بازدید | 17 پست

سلام صبح بخیر

خواستگاری دارم که حدودا سه بار با هم صحبت کردیم(سنتی)و ظاهرا تا اینجا مشکل خاصی نبوده.میخواستم بدونم این که میگن با چشم بار برو جلو و طرف رو بشناش یعنی چیکار باید بکنم؟

ببینید قرار بر اینه که اگر همه چیز خوب پیش بره ما چند جلسه مشاوره قبل ازدواج بریم و بعد هم حدود یک سال نامزد(قبل از عقد)باشیم برای شناخت بیشتر و بعدش عقد و عروسی همزمان.

مشاوره و نامزدی کمکم میکنن که بشناسمش؟حواسم هست که احساسی برخورد نکنم اما نمیدونم همین قدر کافیه یا نه.شاید هم خانواده ها با هم مسافرت برن برای شناخت بیشتر،کافیه؟اگه به من علاقه نداشته باشه چطور باید متوجه بشم؟

ممنون❤

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

یسال زیاده واسه نامزدی بنظر من

مشاوره خوبه

کمک میکنه

سعی کن خودتم تو جلسه های اشناییتون کوچیکترین سوالاتو هم ازش بپرسی

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال نامزدی قبل عقد خیلی خوبه، فقط تو این یه سال اگر عاقلانه رفتار کنی میتونی بشناسیش، چون خیلیا که طلاق گرفتن تو زمان نامزدی تمام اخلاقای بد طرفشونو دیده بودن ولی خودشونو گول زدن که درس میشه فقط عاقلانه رفتار کن نه از روی احساس 

یسال زیاده واسه نامزدی بنظر من مشاوره خوبه کمک میکنه سعی کن خودتم تو جلسه های اشناییتون کوچیکترین ...

ممنون

چرا زیاده؟

یه سال نامزدی قبل عقد خیلی خوبه، فقط تو این یه سال اگر عاقلانه رفتار کنی میتونی بشناسیش، چون خیلیا ک ...

مشکلم اینجاست که گیج شدم نمیدونم بابت چه رفتار ایی باید عکس العمل نشون بدم و نامزدی رو به هم بزنم.خط قرمز هام رو میدونم اما همش میگم نکنه یه موردی ببینم و متوجه نشدم و بعدا مشکل ساز بشه

درضمن با سوال پرسیدن تنها چیزی درستی دستت نمیاد چون معلوم نیس راس میگه یا نه، رفت و آمد زیاد داشته باش تمام اخلاقاش رو زیر نظر بگیر، یه سال اصلا زیاد نیس خیلی هم خوبه پای زندگیت وسطه 

بنظرت زیاد لفتش نمیدین والا من با شوهرم سنتی ازدواج کردم همه چی توی ۵ الی ۶ ماه  انجام شد یکی س ...

تازه یه سال حداقلشه😐میخوام فرصت کافی باشه برای شناخت زیاده واقعا؟

به نظر من تا با یه نفر زیر یک سقف زندگی نکنی . نمیتونی کاملا بشناسیش..

واسه همینه که میگن ازدواج مثه یه هندونه ی در بستس ..

ولی خب حد اقل مدت نامزدی رو طولانی بذارین که بیشتر اشنا شین

سعی کن به رفتارش با خانوادشم توجه کنی. بعضیا زیادی مطیع خانوادشونن بعضیام خیلی حرمت خانواده رو نگه نمیدارن که هردوش مسئلس

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

هیز بودن رو میشه تو این مدت تشخیص داد؟بد بین بودن؟خسیس بودن؟ایرادگیر و ظاهر بین بودن؟اینکه بهم علاقه داره یا نه؟ببخشید اما سرد با گرم بودنش رو؟

تازه یه سال حداقلشه😐میخوام فرصت کافی باشه برای شناخت زیاده واقعا؟

بنظره من ۶ ماه هم کافیه ولی دیدن هم تو هفته رو زیاد کنید وومطمئن باش کسی که اخلاقش خوب نباشه خسیس باسه عصبی باسه  بد دهن و... باسه خیلی خودس رو نشون میده فقط کافیه باهات احساس خودمونی کنه برای اینکه جزیی از اخلاق و وجودش هستش تا کی میخواد فیلم بازی کنه کالا هرچی رو هم بخوایی زیادی لفتش بدی از اونور گندش در میاد

مشکلم اینجاست که گیج شدم نمیدونم بابت چه رفتار ایی باید عکس العمل نشون بدم و نامزدی رو به هم بزنم.خط ...

اولا از الان اینقدر نگران نباش و استرس نداشته باش، باید خسیسیش رو مدنظر بگیری مثلا بیرون میرید مثلا بخوای مانتو بخری اون پولشو حساب میکنه یا فیلم درمیاره که خودت حساب کنی، البته زیاد هم نباید ولخرجی کنی مثلا یه ماه مانتو باشه، دوماه بعدش کفش باشه، بعد ببین رو گوشیش خیلی حساسه یا نه مثلا همش یواشکی اس میزنه یا تلفنای مشکوک داره یا تو خیابون که میرید عکس العملش نسبت به دخترای دیگه چیه، ببین عزیزم برا همین میگم نامزدی یه سال خیلی خوبه چون تو رفت و آمد زیاد اخلاقاش دستت میاد،اینکه خسیس نباشه، دخترباز نباشه، دلسوزت باشه خیلی مهمه

اولا از الان اینقدر نگران نباش و استرس نداشته باش، باید خسیسیش رو مدنظر بگیری مثلا بیرون میرید مثلا ...

متاسفانه خیلی وقته که خیلی نگرانم😑

ممنون امیدوارم بتونم این کارایی که شما میگی رو پیاده کنم و وگرنه نامزدی به چه درد میخوره

هیز بودن رو میشه تو این مدت تشخیص داد؟بد بین بودن؟خسیس بودن؟ایرادگیر و ظاهر بین بودن؟اینکه بهم ...

همه اینا رو میتونی تشخیص بدی، گزینه آخر رو هم میتونی تشخیص بدی، تو مورد آخر هم همین اولش نه اما یه مدتی که گذشت ناز کن براش یه حرکات عشوه کردن انجام بده ببین عکس العملش چیه، نمیدونم متوجه میشی چی میگم یا نه، باید به بدنش دقت کنی ببینی اتفاقی براش میوفته یا نه، همون موقع سریع بهش بگو بلند شه که مثلا راه برید ببین میتونه یا نه، این مورد آخر هم که گفتی خیلی مهمه، چون الان سردی و ناتوانی تو مردا زیاد شده