2777
2789
عنوان

بیاید به بچه هامون یاد بدیم

242 بازدید | 5 پست

خیلی دلم گرفته 

یادم اومد که هیچوقت اجازه نداد حرف دلمو بهش بزنم.  میدونید چطوری؟؟ نه اینکه بیاد بگه حرف دلتو نزن یا بزنه تو دهنم و بخواد خفه شم .

نه .اینکارارو نکرد . اتفاقا همیشه خوب گوش کرد و به تک تک حرکاتم دقت کرد و سپرد به ذهنش. 

بعد وقتی دعوامون میشد.  تو عصبانیت تو خشم ؛ اون حرفایی که بهش گفته بودم و میزد تو صورتم. ...

خیلی دردم می اومد . بعد یاد گرفتم خودمو سانسور کنم . هیچ هیچی نگم . یا الکی تظاهر کنم به چیزی که نیستم.  تا ..... 

چی شد عاقبتش؟؟ 

هیچی.  اینو بدونید عاقبت بی اعتمادی رنگش سیاهه و بوی تعفن میده. 

مراقب همدیگه باشید.  این خیلی مهمه 

دعوا و درگیری انقدر مهم نیست که بخواید پیروز میدون بشید. چیزی که از دست میره ورای اون پیروزی هاست و باخت کامله. 

یاد حرفاش میفتم و فقط اشک میریزم.  کاش یکی بهش یاد میداد اینچیزارو! !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی...😔😔😔

منم هروقت با مامانم درددل میکردم تاشب نشده از زبون بابام میشنیدم حرفامو😐

البته خودشون فکرمیکردن که هیچی روازهم قایم نمیکنن... ولی منم بعدا خودمو بقول شما سانسور کردم...😢😔😔😔😔😔😔

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊