2777
2789
حالا گریه نکن نوار بهداشتی بذار ببین خونریزیت در چ حدیه استرسم اصلا نداشت باش

میدونی خیلی زیاد وحشتناک نیس خیلیم کم نیس درحدمعمولیه بعدخونش هم قرمز کمرنگ

من وهمسریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگو ک میتونی بزنی😐 شوهرتم فوقش ساعت ۵ بیدار کن دیگه حالا یه روز کمتر میخابه واقعا اتفاقی نمیفته ...

مرسی عزیزم  بزارببینم چیکارمیتونم بکنم

من وهمسریم
هر چقدر هم اهمیت داشته باشه استرسی که دارین بهش وارد میکنین براش بدتره.نه اگه خدا نخواد یه برگ هم از ...

والا ما قصدمون استرس دادن نیست

فقط کاری ک طبق تجربه و عقل بلدیمو میگیم

من برای خودمم چندسال قبل پیش اومده، خونریزی افتادم و فوری زنگ زدم شوهرمو با هر بدبختی بود کشوندم خونه رفتیم مطب دکتر اون سر شهر، ولی دیگه خیالم راحت شد

غروب پیاده روی در حد ۵ دقیقه داشتم، فردا صبحش اینجوری شد هیجی قرص و شیاف داد، خیلی زود بند اومد چی ...

آره دارم میرم بیمارستان معمولی نیس مث خونریزی پریودیه ۶ماهه منتظر این بچه ام دوس ندارم به سهل انگاریم خطری تهدید کنه 

من وهمسریم