2777
2789
الانم به نظرم بری بیمارستانی که خصوصی باشه و زایشگاه داره دکتر اورژانس دارن من تو بارداریم یه روز ع ...

وای چه کنم دلم نمیاد شوهرموبیدارکنم بریم دکتر آخه

من وهمسریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خونریزی انقد بی اهمیته اونم اول بارداری؟؟ اگه تا فردا صبر کنه اتفاقی نمیفته؟

هر چقدر هم اهمیت داشته باشه استرسی که دارین بهش وارد میکنین براش بدتره.نه اگه خدا نخواد یه برگ هم از درخت نمیوفته.انشاالله اتفاقی نمی افته اگه خونریزی بخاطر خارج رحم بودن نباشه،امشب از جاش بلند نشه و فردا بره انشاالله مشکلی نیست

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
ببین نگران نشو اینا دارن بهت استرس میدن منم اوایل لکه بینی داشتم با هر لحظه استرس بیشتر میشد پس ریلک ...

آخه لکه بینی بود میدونی ی دفه توپارکینگ فهمیدم ی چیز ریخت گفتم شاید توهم زدم اومدم خونه رفتم دسشویی دیدم گلاب به روتون شورتم پرخون شده

من وهمسریم
آخه لکه بینی بود میدونی ی دفه توپارکینگ فهمیدم ی چیز ریخت گفتم شاید توهم زدم اومدم خونه رفتم دسشویی ...

ببین عزیزم اگه منتظر نینی هستی و واست اهمیت داره حتما حتما الان برو اورژانس

ولی اگه مهم نیست زیاد واست استراحت کن و فردا صبح اول وقت برو

هر چقدر هم اهمیت داشته باشه استرسی که دارین بهش وارد میکنین براش بدتره.نه اگه خدا نخواد یه برگ هم از ...

بابا خونریزی داره

خدا ک نگفته بگیر بشین هیچکاری نکن

باید تلاششو بکنه، اونم به موقع

چرا الکی تاخیر بندازه و یه وقت پشیمونی بار بیاد

ببین اگه خونریزی داری حداقل ب یه اورژانس زنگ بزن و وضعیتتو بگو ببین چی میگن ولی قطعا باید سریعتر ش ...

شیافم ندارم آخه توخونه اوف چه گرفتاری شدما

من وهمسریم

دوست خود منم همینطوری سهل انگاری کرد و نینیش دور از جون استارتر افتاد طفلی

الان 7 ماهه دوباره اقدام کرده ولی نشده دیگه و خیلی از این قضیه ناراحته

به نظرم باید الان اورژانسی بره بیمارستان

هر چقدر هم اهمیت داشته باشه استرسی که دارین بهش وارد میکنین براش بدتره.نه اگه خدا نخواد یه برگ هم از ...

ممنون ازدلگرمیت عزیزم من سپردم دست خدا بخدا نمیدونی رفتم دکتر۳تاآمپولی که نمیدونم چی بود زد بهم اگه مبخواس اتفاقی بیفته خدای نکرده همون موقع میفتاد

من وهمسریم
شیافم ندارم آخه توخونه اوف چه گرفتاری شدما

زنگو ک میتونی بزنی😐

شوهرتم فوقش ساعت ۵ بیدار کن دیگه

حالا یه روز کمتر میخابه واقعا اتفاقی نمیفته

ولی حداقل از این نگرانی درمیای

چون مطمئنا تا صبح خوابت نمیبره و هرچقدرم ما بگیم آروم باش بازم نگرانیش اذیتت میکنه

بخاطر خودت میگیم حالا هرجور مایلی

انشتالله ک هیچ مشکلی برات پیش نیاد