2777
2789
عنوان

خدایااااا شکرت

284 بازدید | 41 پست

پسرمن ۶ماهشه امروز صبح خواب بود دخترمم کنارش یعنی به صورت ال خوابیده بودن منم بالا سرشون بودم گوشیم دستم بود شوهرم تماس گرفت صحبتم که تموم شد تو حالو هوای خودم بود بعد چند ثانیه نگاهم افتد روپسرم دیدم دوتا چشم سیاه قلمبه سرشو اورده سمت عقب همینطور خیره شده بود به من یهو قلبم ریخت بلند گفتم سلاااااااااااام عشقم دهنش یک متر باز شد خندید بعدش رومو اینور کردم دیدم دخترم داره نگاهم میکنه گفتم جیگر توکی بیدار شدی اونم بلند بلند خندید و دوباره خوابیدنفس عمییییییق کشیدمو خدارو شکر کردم الن عکس همون لحضشو میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😍😍😍

خدا برا هم حفظتون کنه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

چه صحنه ی قشنگی😢دلم میخواد منم😢

خدایا شکرت ک دل بنده هاتو شاد میکنی😊

دوستم خوشحال شدم برای حال خوبت

الهی همیشه شاد باشه

نی نیاتو گاز بگیر از طرف من😋حال میده

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤