2777
2789
ن ندارم عزیزم دکتر منم خیلی بهم امیدواری داد. راستی بعد لاپرا پری ها هم دگ منظم میشه؟

فک کنم تا حدودی . ولی خواهرم که یک ساله عمل کرده الان باز همه کیستاش برگشته و پریودشم دیر ب دیره . البته داروهای تخمک گذاری زیاد استفاده کرد ولی باردار نشد

خدایا شکرت بعد از 3سال و نیم دلمو شاد کردی روزی همه منتظرا الهی آمین
فک کنم تا حدودی . ولی خواهرم که یک ساله عمل کرده الان باز همه کیستاش برگشته و پریودشم دیر ب دیره . ا ...

وای ترسیدم پس ممکنه این همه هزینه کنیم باردار نشیم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه نمیدونم پولشو چطوری جور کنم؟

کدوم شهری؟ من شیراز تحت نطر بودم قراردادشون با بیمه لغو شد گفتن 5ونیم ملیون میشه. با همون نانه عملم رفتم یزد پیش افلاطونیان سزیع بهم نامه داد تازه گفت اگه میخوای زود عملت میکنم دیگه من گذاشتم یک ماه بعد 

اره شانس بالای بارداری بعدش تا 6ماهه. من خواهرم یک ساله عمل کرده هنوز نشده. ولی خیلیا بعدش زود حامله ...

امیدوارم ما هم جز همون خیلی ها باشیم

راستی همراه هم باید داشته باشیم واسه بعد عمل؟

آخه من میخوام جز خودم و شوهرم کسی دیگه متوجه عملم نشن

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
وای ترسیدم پس ممکنه این همه هزینه کنیم باردار نشیم

والا من خیلیا بودن تو فامیلمون که بعدش باردار شدن. ولی خواهرم زیاد دنبالش نرفت بعدش. انشالا ما نتیجه بگیریم

امیدوارم ما هم جز همون خیلی ها باشیم راستی همراه هم باید داشته باشیم واسه بعد عمل؟ آخه من میخوام ج ...

اگه بیمارستان خصوصی باشه میتونی اتاق خصوصی بگیری شوهرت بمونه پیشت چون یه شب نگه میدارن. ولی خیلی راحته بعدش درد اصلا نداری

والا من خیلیا بودن تو فامیلمون که بعدش باردار شدن. ولی خواهرم زیاد دنبالش نرفت بعدش. انشالا ما نتیجه ...

نع بچه ها سریع بعد از عمل برید دنبال درمانتون

کدوم شهری؟ من شیراز تحت نطر بودم قراردادشون با بیمه لغو شد گفتن 5ونیم ملیون میشه. با همون نانه عملم ...

من دزفولم دکتر زلالی

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

بچه ها بعد عملتون بیاید خبر بدید در چه حالید

آخه من تازه امروز پروژسترون زدم پری بیاد یه دوره هم منوترپین استفاده می کنم اگه جواب نگرفتم می رم دیگه لاپرا

ولی نمیدونم چرا دکترم یه امپول پروژسترون بیشتر واسم ننوشت قبلا دوتا مینوشت

بچه ها بعد عملتون بیاید خبر بدید در چه حالید آخه من تازه امروز پروژسترون زدم پری بیاد یه دوره هم من ...

انشالا نتیجه بگیریم و بیایم. من که پشیمونم کاش زودتر میرفتم برا عمل این همه پول امپول میدادم اخرم هیچی. با یه دونه هم پریودت میاد عزیزم 

من دو سه روز پیش عمل کردم بچه ها. الانم پریود شدم. دیگه ب امید خدا باید داروهامو مصرف کنم

من دو سه روز پیش عمل کردم بچه ها. الانم پریود شدم. دیگه ب امید خدا باید داروهامو مصرف کنم

خب به سلامتی انشأالله زودی بیای خبر بار داریت رو بهمون بدهی