2777
2789
عزیزم ممنون. شما سونو رفتی نی نی تون چیه؟

من دیروز رفتم سنو  ان تی  ورجکم پاهاش بسته بود ولی دقیقه آخر دکتر گفت از رو تجربه ام  احتمال میدم دختر باشه 

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز رفتم سنو  ان تی  ورجکم پاهاش بسته بود ولی دقیقه آخر دکتر گفت از رو تجربه ام   ...

مبارکتون باشه. بچه اولتون چیه؟

خدایا شکرت بعد از 3سال و نیم دلمو شاد کردی روزی همه منتظرا الهی آمین
ولی از دیروز که بهم گفتن دختره خیلی کنجکاو شدم جنسیت رو بدونم 

انشالا که پسر باشه جفتت جور شه

خدایا شکرت بعد از 3سال و نیم دلمو شاد کردی روزی همه منتظرا الهی آمین
انشالا که پسر باشه جفتت جور شه

سلام عزیزم شما بالاخره چکار کردین؟باردار شدین؟منم شیرازی هستم رفتم یزد برام لاپاراسکوپی نوشت ولی شوهرم راضی به عمل نشد مشکلی نداریم . نازایی بدون علت دارم که دکتر کریم زاده یزد بهم گفت باید با لاپرا بررسی بشی ببینیم مشکل چیه 

عزیزان میخاستم ازتجربه شمابهرمندبشم😊

من الان یه ساله تواقدامم واسه نی نی دارشدن که نشد😔ملی دکتررفتم ازسونووعکس رنگی وآزمایش و،،،،،تشخیص داددکترم آندومتریوز دارم و متاسفانه شدیدام هست😭😭 چسبندگی دارم گفتش بایدبری لاپاراسکوپی بعدانشالا اقدام کنی واسه بچه دار شدن بچه هاکسی مشکلش مثل من بوده که بعدلاپراسکوپی باردار بشه 

من دو سه روز پیش عمل کردم بچه ها. الانم پریود شدم. دیگه ب امید خدا باید داروهامو مصرف کنم

سلام منم یزدساکنم شیرازی هستم عمل لاپرا پیش عطیه جواهری نوبت گرفتم میشه شما بگین چ ازمایشاتی قبل لاپرا بایدانجام بدی.عگس رنگی هم رفتم موفق نشدن مردم وزنده شدم گفتن دیواره رحمت کوتاهه نشد عکس بگیریم باید لاپرا بشی الان نوبت گرفتم البته قبل عیدنوبترفتم ولی میترسم برم