2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بايد برم سر كلاس و مدير و سوپروايزرو همه هستن بايد مثلا يه درس از فميلى و تدريس كنم.

اصلا فکر نکن اونایی که اونجان مدیرن 

فک کن بچه کوجولو پنج سالن راحت تدریس کن بیا بیرون 

یه دوست داشتم میگفت فک کن همه کلاس گوسفندن 

واقعا من موقع کنفرانسام تو دانشگاه مثلا واسه صد نفر کنفرانس به زبان انگلیسی داشتم استاد خودش شاخ شاخان نشسته بود قشنگ میگفتم خب بریم که رفتیم اینجام یه عالمه گوسفند هست دانشجو و استاد نیست ای کنفرانس میدادما😐😂😂😂😂😐😐خدا منو ببخشه

یدونم قرص پروپرانول بخور اخر خونسرد میشی من واسه خودم عین استادا دستم تو جیب شلوارم بود راه میرفتم کنفرانس میدادم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

برنامتو‌رو کاغذ خلاصه‌وار برای خودت بنویس اینجوری ارامشت بیشتره 

اونجام سعی کن خودتو‌خوب نشون‌بدی نزار استرس مامعت بشه

از نتم یه سری روشای تدریس نوین و‌با بازی و اینا درار که خلاقیت بدی تو‌کارت

شکستم 💔🙃
اصلا فکر نکن اونایی که اونجان مدیرن  فک کن بچه کوجولو پنج سالن راحت تدریس کن بیا بیرون  ...

😂😂😂واى افرين خوش به حالت.

منم زياد دمو دادم و كلا تجربه و اعتماد به نفسم تو اين چيزا خوبه ولى اين بار يجورى بحث حيثيتيه اگه ضايع كنم ابروم ميره. مرسى از راهكارات بازم چيزى به ذهنت رسيد بهم بگو

😂😂😂واى افرين خوش به حالت.  منم زياد دمو دادم و كلا تجربه و اعتماد به نفسم تو اين چيزا خوبه ...

عزیزم همون پروپرونول رو نیم ساعت قبل بخور قشنگ واست هیچکی مهم نیست انقدر ارومت میکنه راحت میری کنفرانس میدی به امید خدا

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
برنامتو‌رو کاغذ خلاصه‌وار برای خودت بنویس اینجوری ارامشت بیشتره  اونجام سعی کن خودتو‌خوب نشون‌ ...

انشاالله كه خوب بشه. برام مهمه خودمو خوب نشون بدم. مرسى از راهنماييهات بازم چيزى از تجربياتت به ذهنت رسيد بهم بگى خوشحال ميشم ♥️♥️

انشاالله كه خوب بشه. برام مهمه خودمو خوب نشون بدم. مرسى از راهنماييهات بازم چيزى از تجربياتت به ذهنت ...

حتما عزیزم 

فقط تلاش کن خلاقیت به خرج بدی

شاد باشی

بی استرس

شکستم 💔🙃