2777
2789
عنوان

خامه واسه تزئین!!!!‌😌😌😌😌

229 بازدید | 17 پست

خانما تاحالا کسی خامه برای تزئین کیک خودش درست کرده؟؟؟؟؟؟

من درست کردم ولی اصلا فرم نگرفت...!!

بدتر کیکمم خراب کرد😭😭😥

شوهرمو عشقه  

حداقل ده دقیقه بایدبزنی تافرم بگیره

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قنادی بگیری راحت تری

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

خامه ت باید توفریزرباشه ینی یخ زده باشه 

همونجوری ک بسته هس باهمزن برقی بزنش تا کف بکنه پف میکنه خودش رنگ خوراکی هم دوتاقطره بریز با قالب سری شکوفه تزیینش کن.

من که اینکارمیکنم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
خامه ت باید توفریزرباشه ینی یخ زده باشه  همونجوری ک بسته هس باهمزن برقی بزنش تا کف بکنه پف میک ...

دقیقا همه ی این کارارو میکنم ولی فرم نمیگیره...

با خامه صبحانه درس میکنی؟؟؟؟

شوهرمو عشقه  
خب حتما کم همزدی که فرم نگرفته، خامه ۳۰ درصد صبحانه بگیر، قبلشم تو یخچال باید باشه که خنک باشه. ...

عزیزم میشه از اول بگی چطوری درست میکنی؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
عزیزم میشه از اول بگی چطوری درست میکنی؟

من اول به این شیوه درست میکردم، که تو این شیوه باید بذارید خامه تگری بشه تو فریزر. لینکشو براتون میذارم قشنگ توضیح داده، میخواین شما هم اگه تاحالا درست نکردین اول اینجوری درست کنید:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html?m=1 

بعدش دیگه یبار همینجوری بدون اینکه بذارم تو فریزر تگری بشه درست کردم دیدم شد، دیگه از اون به بعد نذاشتم تو فریزر. خیلی سادست، خامه صبحانه حتما ۳۰ درصد باید باشه، قبلشم تو یخچال باید باشه که خنک باشه، میریزم تو کاسه، شکر و وانیل هم میریزم، تقریبا ۲۰ دقیقه هم میزنم با همرن برقی. کم کم سفت میشه، هر موقع جای پره همزن افتاد کافیه، خیلی هم زده بشه هم خراب میشه چون تبدیل به کره میشه