من اول به این شیوه درست میکردم، که تو این شیوه باید بذارید خامه تگری بشه تو فریزر. لینکشو براتون میذارم قشنگ توضیح داده، میخواین شما هم اگه تاحالا درست نکردین اول اینجوری درست کنید:
http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html?m=1
بعدش دیگه یبار همینجوری بدون اینکه بذارم تو فریزر تگری بشه درست کردم دیدم شد، دیگه از اون به بعد نذاشتم تو فریزر. خیلی سادست، خامه صبحانه حتما ۳۰ درصد باید باشه، قبلشم تو یخچال باید باشه که خنک باشه، میریزم تو کاسه، شکر و وانیل هم میریزم، تقریبا ۲۰ دقیقه هم میزنم با همرن برقی. کم کم سفت میشه، هر موقع جای پره همزن افتاد کافیه، خیلی هم زده بشه هم خراب میشه چون تبدیل به کره میشه