2777
2789

بچه ها پدر شوهر و مادر شوهرم از وقتی دارم درس میخونم دنبال بهنه اند ببیننم و تحقیرم کنند یا اعصابم بریزند به هم یا وقتم بگیرم منم زیاد پیششون نمیرم به نظرتون احساسم میتونه درست باشه یعنی امکان داره؟بخواند دخترشون با عروس مقایسه کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا فک میکنن دختر خودشون همه جوره حق پیشرفت و خوشبختی داره....کلیم تشویقش میکنن

ولی عروسشون باید طبق نظر اونا و به دلخواه اونا و در جهتی که اونا تشخیص میدن تا اندازه ای که اونا صلاح میدونن حق پیشرفت داره....

اما خب بعضیام برعکسن و عروس دوستن....

من فقط ميدونم كه بايد افتخار كنن كه عروسشون درس ميخونه 

دلت خوشه عزیزم

پدر و مادر شوهر که هیچ من پدر و مادر خودم نذاشتن درس بخونم کلا هیچ کاری اجازه ندادن انجام بدم 

توکل به خدا...ی صلوات مهمونم میکنی؟ خیلی محتاجم

مادر شوهر و خواهر شوهر من توی هر کار من دخالت میکنن

از چیدن خونه تا ..... حتی حموم هم خونه ما میرن

الان میخوان برا دختره جهاز بچینن 

هزار جور فیلم بازی میکنن که هیشکی نره خودشون بچینن

ظهری آنقدر دلم شکست همش گریه میکنم اشکم بند نمیاد

بعضی ها خیلی بی فرهنگند به خدا من اینقدر عروس خوبی بودم براشون از دست نیش و کنایه هاشون دوست ندارم ببینمشون؛اخه منمعادت دارم سکوت کنم ولی دلم خیلی میشکست مثلا چرخگوشت جهاز دخترشون پارس خزره من پاناسونیک ایران ژاپن یک دقیقه میرم پیششون پدرشوهرم میگه رفتی چی خریدی موتورش ضعیفه و به درد نمیخوره باید مثل دختر من میخریدی آشغال خریدی یا من ماشین ظرفشویی ندارم هی میگه من برا دخترم ماشین ظرفشویی خریدم به درش بخوره نه چهارتا چیز به درد نخور شما بعد از سکوتتون دلتون نمیشکنه