بچه ها پدر شوهر و مادر شوهرم از وقتی دارم درس میخونم دنبال بهنه اند ببیننم و تحقیرم کنند یا اعصابم بریزند به هم یا وقتم بگیرم منم زیاد پیششون نمیرم به نظرتون احساسم میتونه درست باشه یعنی امکان داره؟بخواند دخترشون با عروس مقایسه کنند؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی ها خیلی بی فرهنگند به خدا من اینقدر عروس خوبی بودم براشون از دست نیش و کنایه هاشون دوست ندارم ببینمشون؛اخه منمعادت دارم سکوت کنم ولی دلم خیلی میشکست مثلا چرخگوشت جهاز دخترشون پارس خزره من پاناسونیک ایران ژاپن یک دقیقه میرم پیششون پدرشوهرم میگه رفتی چی خریدی موتورش ضعیفه و به درد نمیخوره باید مثل دختر من میخریدی آشغال خریدی یا من ماشین ظرفشویی ندارم هی میگه من برا دخترم ماشین ظرفشویی خریدم به درش بخوره نه چهارتا چیز به درد نخور شما بعد از سکوتتون دلتون نمیشکنه