2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت من ۶۸‌ کیلو ام  قدم هم ۱۶۴خیلی چاق تر از شما دیده میشم😐😐😐😐😐

شما اندامت خوبه به خاطر قدتونه یا گوشت تون سفته👍

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
همه میگن بهت نمیاد انقدر باشی 😣من یکسالم هست زیامان کردم اینم در نظر بگیرید😂😂😋

منم زن برادرم هم قد تو لاغر به نظر میاد ولی خوب کمر پهنی دارید 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
وزن سلامتت ٧٠ بايد باشه  تو ظاهرت كه اضافه وزن مشخص نيست حتما توپر و استخوان بنديت سنگينه اگر ...

کم میکنم صورتم بد میشه شکم ندارم همونقدرم که داره پوست افتادست یادگار سزارین بیشتر بازو و با سن دارم

اره😂😂😂بخدا خجالت میکشم جایی وزنمو بگم

چرا خجالت مهم اینه که خوب دیده میشی گلمم😁😍

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
کم میکنم صورتم بد میشه شکم ندارم همونقدرم که داره پوست افتادست یادگار سزارین بیشتر بازو و با سن دارم

ظاهرت كه متناسبه وزنت براي سلامت زانوها و كنر كم بشه بهتره اما الان هم زياد نيست اگر صورتت بد ميشه كه فقط مراعات كن چاق نشي