2777
2789
عنوان

ترخدا کمکم کنید دارم میترکم

168 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها بعد از ماجرایی که براتون تعریف کردم هنوز شوهرم با من انگار دعواش میاد باورتون نمیشه باهاش با محبت حرف میزنم میگم عزیزم ببخشید دوست دارم هنوزم انگار بدهکارش هستم صورتش اینقدر گرفته است که انگار منو میبینه دنبال بهانست که بهم گیر بده مثل جرقه آتیش و بعد هم من یک چیزی بگم و بپره و دادو بیداد کنه آخه مگه من چیکار کردم میدونید داستان از کجا شروع شد قبل هم گفتم دامادشون جلوی من بلند نشد منم به دل نگرفتم این وسط پدر شوهرم به دل گرفته که چرا من صبح و ظهر و شب به خوش آمدگویی داماد نیومدم بالا(ما طبقه پایینیم) که حالا داماد ناراحت شده؛هر چی خواست بهم گفت منم سکوت کردم و بعدشم معذرت خواستم شوهرم شب بعد گفت بریم بالا پیششون(داماد رفته بود دوروز مهمون بود) گفتم حالا نه یکم ناراحتم بذار آروم بشم باشه چشم شوهرمم دلخورشده که چرا بهم گفتی نمیام و تو با پدر و مادرم لجیا وسه روزه همش بغض تو گلومه اصلا محلم نمیذاره منم هی بهش نزدیک شدم دیدم بدتر کرد حالا که باهاش سروسنگین شدم زودی بلند میشه میره و منو مقصر نشون میده یعنی من دارم بی توجهی بهش میکنم درحالی که اون اصلا محلم.نمیده و همه داره رو سر من خراب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده خوب میشه...اعتمادبه نفس داشته باش..خودتو همیشه حق نشون بده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

چه داماد و پدر شوهر بيكاري كه دنبال اين حرفان . داماد چه جوري روش شده به پدر شوهرت بگه كه ناراحت شده ؟ خدايااااااا نجات بده مارو از اين فرهنگ بد 😞😞😞😞

چه داماد و پدر شوهر بيكاري كه دنبال اين حرفان . داماد چه جوري روش شده به پدر شوهرت بگه كه ناراحت شده ...

ای کاش داماد گفته بود پدر شوهرم بهم میگه من نشستم کلی فکر کردم فهمیدم که دامادم به خاطر بی توجهی که بهش شده جلوت پا نشده و تو ناراحتش کردی

ای کاش داماد گفته بود پدر شوهرم بهم میگه من نشستم کلی فکر کردم فهمیدم که دامادم به خاطر بی توجهی که ...

يعني چي تو بايد از كار و زندگيت يزني بري بچسبي به اونا ؟ به نظر من خيلي رك بگو كه كار داشتم و نميتونستم بيام

يعني چي تو بايد از كار و زندگيت يزني بري بچسبي به اونا ؟ به نظر من خيلي رك بگو كه كار داشتم و نميتون ...

گفتم ولی میگند نه من دامادم هر کسی نیست باید به اون توجه بشه من کاری ندارم برای عموهای شوهرت خواستی بیا خواستی نیا اما دامادم باید بیایی حتی شده خودتم نشون بدی باید بیایی بهش خوشامد بگی

گفتم ولی میگند نه من دامادم هر کسی نیست باید به اون توجه بشه من کاری ندارم برای عموهای شوهرت خواستی ...

ووووي خوشبحال اين اقاي داماد 

چي بگم والا به نظرم تو شوهرتو بكش سمت خودت

ووووي خوشبحال اين اقاي داماد  چي بگم والا به نظرم تو شوهرتو بكش سمت خودت

شوهرم به خاطر یک شب بالا نرفتن به خاطر ناراحتی زیادم چها روزه با من سر و سنگینه و اخماش تو همه در حالی که وقتی نبود فردای اونوشبی که بهم گفت رفتم پیش پدرش که تنها بود چای بردم 

الآن تو دفترش طبقه بالامونه به نظرتون براش چای ببرم کار بدی کردم دلمم راضی نمیشه براش میسوزه که خسته ...

تاره ازدواج کردی ب نظرم

اشکالی نداره اولاشه

اکنکاراو میکنه ک همیشه تسلیمش باشی.بهش بگو من لایق احترامم احترام ببینم احترام میزارم شخصیت دارم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
گفتم ولی میگند نه من دامادم هر کسی نیست باید به اون توجه بشه من کاری ندارم برای عموهای شوهرت خواستی ...

ینی باید هی پله بالاپایین کنی بخاطر خ شامد گویی

این دیگه چ نوعشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ینی باید هی پله بالاپایین کنی بخاطر خ شامد گویی این دیگه چ نوعشه

اگه چهارشنبه شب بودم باید پنجشنبه صبح هم تنها میرفتم نه اینکه منتظر شوهرم باشم ظهر با هم بریم با شوهرم نوبتش جداست عصر باید برم شبم باید برم