2777
2789
مبارکت باشه عزیزم.به سلامتی

مرسی اگه خواستی بیای آرایشگاهش ملمانش آرایشگاه داره نبش زنبق 15 به اسم ژاله زنگ آرایشگاه را بزنی بگی میخوام ابرومو درست کنم و با فرناز کار دارم مادرش راهنماییت میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من امروز رفتم پیش همسایمون برام سایه زد 200 گفت ترمیمش را هم ارزونتر ازت میگیرم اولش هر چی ازش ...

همین حدوداس گلم اگه راضی هستی بهش بده 

اگه مقدورا عکسشو نو بزار

البته اصلن تازخمشون خوب نشه مشخص نیس ک چی زده 

من ترمیم اول رایگان دوم هم20 تومن دادم

ترمیم اول ک رایگان بایدباشه برات

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
اره گلم ترمیم اول رایگانه الان برات عکس ابرومو میزارم

ممنون عزیزم

ببین نمیدونم چرا من نمیشه عکس سند کنم همش میگه حافظه گوشیت پشتیبانی نمیکنه یه همچی چیزی 

ممنون عزیزم ببین نمیدونم چرا من نمیشه عکس سند کنم همش میگه حافظه گوشیت پشتیبانی نمیکنه یه همچی چیزی ...

نمیددونم شاید حافظه گوشیت پرشده

این خانومی ک برای من زد هم از تهران میومد و کلی هرسال دوره میره و معروفه

الانم تهرانه مسیحا خلیلی

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

عالیه ابروهات مبارکت باشه منم تو همین مایه ها زدم فقط یکمی قهوه ایش تیره تره یه رنگ متوسط زدم چون هم به رنگ موهای روشن میاد هم به رنگ موهای تیره چشمام هم قهوه ایی هست 

مدل ابروهات خیلی قشنگِوچشمات هم نازِ مبارکت باشه

نمیددونم شاید حافظه گوشیت پرشده این خانومی ک برای من زد هم از تهران میومد و کلی هرسال دوره میره و م ...

برا منو فرناز زد اینم خیلی مشتری داره این سومین باره که پیشش میزنم