الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو ۲۱هفتگی بچم سقط شد خیلی داغون شده بودم لاغر وبیحال بودم همیشه افسردگیم گرفتم عین معتادا منتظر بودم شوهرم بره بیرون لباسای بچمو نگاه کنم بعد ۳ ماه دوباره باردار شدم نسبت به اون دفعه حالت تهوع نداشتم وحالم خیلی خوب بود فقط استرس اینکه نکنه دوباره اتفاقی بیفته خستم کرده شما هرموقه آمادگیشو داشتی اقدام کن امیدوارم خدا ی نی نی سالم وخوشگل هدیتون کنه
چقدر خوب خدا کنه منم دیگه تهوع نداشته باشم سر این یکی ویار ناجوری داشتم دکتر گفت این استفراغ ...
امیدوارم همیشه شاد باشی زندگی کوتاه زیاد سخت نگیر همه چی زود میگذره ۶مهر ۹۷ یسال از ماجرای سقطم گذشت والان من باردارم چیزی به زایمانم نمونده خدا باز بهم دختر داد ومن خیلی خوشحالم همه چی میگذره فقط باید یخورده صبر کرد از تک تک لحظهات نهایت استفاده رو ببر وشاد باش خدا هیچ وقت بندهاشو تنها نمیزاره 😉