2777
2789
عنوان

آی یو ای

232 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من دیروز آی یو آی کردم خوشحال میشم بیاید تجربیات تون بگید ایا کار خاصی میشه کرد که درصد موفقیت رو بالا برد؟ چند روز بعدش بی بی چک جواب میده

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

یک شب درمیان رابطه داشته باش.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پریدت عقب افتاد بی بی بزار.زودتر به خودت استرس نده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟ من مشکل از همسرم بود منفی شد دکترم بهم گفت واسه مشکلات مردونه خیلی کم ...

منم مثل شما شدم

مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟ من مشکل از همسرم بود منفی شد دکترم بهم گفت واسه مشکلات مردونه خیلی کم ...

همسرم یه دوره کوتاه مشکل داشت ولی ماه پیش اوکی شد و دیروز آی یو آی به پیشنهاد خودمون انجام دادیم واسه محکم کاری

حالا تنها راهم ivf هست.دکترم خیلی رک و راست بهم گفت دیگهiui نکن اگه مشکل از خودت بود شاید واست موثر ...

خب یه دکتر دیگه هم مشورت کن

اوکی یعنی در چه حد؟ تحرک و مورفولوژی تعداد ...همش نرماله؟

بله کامل نرمال شد تعداد و مورفولوژیش پایین بود با مصرف عطاری یکماهه خوب شد به حرف دکترا میرفتم یکسالم خوب نمیشد 

خب یه دکتر دیگه هم مشورت کن

عزیزم برادرشوهرم پزشکه پرونده ی پزشکیمونو به چندتا دکتر دیگه از همکاراشم نشون داده نظرشون فقط ivf هست.ضمن این که خود این برادرشوهرمم مشکل شوهرمو داشت الان خانمش با ivf بارداره

منم این ماه ای یو ای کردم 10 روز دیگه جوابش مشخص میشه

ان شاالله همه مون مثبت شیم علایمی داری؟ دارویی چیزی هم دکتر دادت؟

بله کامل نرمال شد تعداد و مورفولوژیش پایین بود با مصرف عطاری یکماهه خوب شد به حرف دکترا میرفتم یکسال ...

خوب پس خودت طبیعی باردار میشی دیگه نگران نباش.iui هم منفی شد ماه بعد خودت باردار میشی وقتی همچی نرماله