سلام دوستان من دیروز آی یو آی کردم خوشحال میشم بیاید تجربیات تون بگید ایا کار خاصی میشه کرد که درصد موفقیت رو بالا برد؟ چند روز بعدش بی بی چک جواب میده
لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
وقتی پریدت عقب افتاد بی بی بزار.زودتر به خودت استرس نده
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟ من مشکل از همسرم بود منفی شد دکترم بهم گفت واسه مشکلات مردونه خیلی کم ...
منم مثل شما شدم
عزیزم برادرشوهرم پزشکه پرونده ی پزشکیمونو به چندتا دکتر دیگه از همکاراشم نشون داده نظرشون فقط ivf هست.ضمن این که خود این برادرشوهرمم مشکل شوهرمو داشت الان خانمش با ivf بارداره