2777
2789
عنوان

آی یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
عزیزم برادرشوهرم پزشکه پرونده ی پزشکیمونو به چندتا دکتر دیگه از همکاراشم نشون داده نظرشون فقط ivf هس ...

اهان ان شاالله که باردار شی بزودی 

من چون خودم تناقض حرف دیدم از برخی دکترها اینطور گفتم

ان شاالله قبل آی وی اف معجزه بارداری طبیعی ببینی

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ علایمی ندارم همش حس میکنم نگرفته:( دارو فقط شیاف داد.شما چند تا تخمک داشتی؟

دوتا ۱۸ و ۲۲ داشتم که امپول اچ سی جی داد و دو روز بعدش آی یو آی

دیروز انحام دادم تا شب زیر دلم درد داشت امروز هیچ علایمی ندارن

خوب پس خودت طبیعی باردار میشی دیگه نگران نباش.iui هم منفی شد ماه بعد خودت باردار میشی وقتی همچی نرما ...

چون کار شوهرم ماموریتی هست سخته برامون واسه همین دنبال آی یو آی رفتم 

دوتا ۱۸ و ۲۲ داشتم که امپول اچ سی جی داد و دو روز بعدش آی یو آی دیروز انحام دادم تا شب زیر دلم درد ...

منم تا دو روز زیر دلم و تخمدانم به شدت درد داشت. امروز که روز 6 ای یو ای هستم هیچ علایمی ندارم خدا کنه گرفته باشه

شبنمی جان شما برای ای وی اف اقدام کردی؟

من آزمایشامو انجام دادم قرار بود چند ماه پیش انجام بدم که دکترم رفت مرخصی بعدم مشکلات دیگه ای بوجود اومد ولی تو ماه های پیش رو حتما انجام میدم

منم تا دو روز زیر دلم و تخمدانم به شدت درد داشت. امروز که روز 6 ای یو ای هستم هیچ علایمی ندارم خدا ک ...

ان شاالله مثبت شی

من آزمایشامو انجام دادم قرار بود چند ماه پیش انجام بدم که دکترم رفت مرخصی بعدم مشکلات دیگه ای بوجود ...

ان شاالله بسلامتی 

منم تا دو روز زیر دلم و تخمدانم به شدت درد داشت. امروز که روز 6 ای یو ای هستم هیچ علایمی ندارم خدا ک ...

خبر بده حتما اینجا