2777
2789

سلام سلام

خانومای گلی که اعتماد به نفس بالایی دارید و اصطلاحا با سر و زبون هستید

لطفا بیاید از چیزهایی بنویسید که باعث میشه اعتماد به نفستون بالا ببره:کار،چهره،سطح اطلاعات ،میزان تحصیلات و غیره و غیره ،چی باعث میشه بتونید همیشه اعتماد به نفستونو در سطح بالایی نگه دارید

به نظرتون یه خانوم چطور باید بر خجالتی بودنش غلبه کنه و راحت صحبت کنه ،خب بعضا پیش میاد یه سری خانوما اعتماد به نفسشون پایینه و یا هراس از اجتماع دارن و نمیتونن نظراتشونو خوب بیان کنن که در نتیجه مشکلاتی براشون پیش میاد بالاخص بعد از ازدواج

خیلی خوبه بتونیم اینجا راهکارهایی به بعضی دوستان بدیم که به ویژه بعد از ازدواج به یه سری مشکلات بر نخورن

خانومای عزیزی هم که خجالتی هستن و بیان ضعیفی دارن هم اگه تجربه تلخی دارن و یا اینکه سوالی دارم بپرسن که دوستان راهنمایی کنن

پیشاپیش ممنون از حضور گرمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺗﻤﺮﻳﻦ هایی ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩﺑﻪ ﻧﻔﺲ:

1 ـ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﺭﺩﻳﻒ ﻫﺎﻱ ﺟﻠﻮﺑﻨﺸﻴﻨﻴﺪ.

2 ـ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺗﻤﺮﻳﻦ ﻛﻨﻴﺪ.

3 ـ ﺳﺮﻋﺖ ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻨﺘﺎﻥ ﺭﺍ%25ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻛﻨﻴﺪ.

ﺣﺮﻛﺎﺕ ﺑﺪﻥ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻭﺍﻛﻨﺶ ﺫﻫﻦ ﺍﺳﺖ.

ﺁﺩﻣﻬﺎﻱﺑﺎ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻨﺸﺎﻥﻛﻤﻲ ﺷﺒﻴﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﻳﺪﻥ ﺍﺳﺖ، ﺍﻧﮕﺎﺭ

ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﻣﻬﻤﻲ ﻣﻲ ﺭﻭﻧﺪ ﻭ ﻳﺎ ﻛﺎﺭ ﻣﻬﻤﻲ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺍﻳﻦ ﺗﻜﻨﻴﻚ ﺭﺍ ﺑﻜﺎﺭ ﺑﺒﺮﻳﺪ ﺗﺎ ﻧﮕﺮﺵ ﻣﺤﻴﻂ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻛﻨﺪ.

4 ـ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﺟﺪﻱ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻴﺪ.

5 ـ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺟﺪﻱ ﺑﺎﺷﻴﺪ.

6 ـ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﻧﻈﺮ ﺑﺪﻫﻴﺪ.

7 ـ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺑﺎﺷﻴﺪ. ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺍﺳﺖ.

ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮ:

1 ـ ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺒﺎﺳﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﻴﺪ.

2 ـ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻣﻜﺎﻟﻤﻪ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ.

3 ـ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻲ ﺩﻫﻨﺪ ﻟﻔﻆ ﻣﺘﺸﻜﺮﻡ ﺭﺍﺑﻜﺎﺭ ﺑﺒﺮﻳﺪ.

4 ـ ﻣﻘﺘﺪﺭﺍﻧﻪ، ﺍﻓﺮﺍﺷته ﻭ ﺑﺎ ﮔﺎﻣﻬﺎﻱ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﺗﻨﺪ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻭﻳﺪ.

5 ـ ﻫﻴﭽﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻧﻜﻨﻴﺪ.

6 ـ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺜﺒﺖ ﺳﺨﻦ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ.

۷-هر روز صبح چند جمله تاکیدی مثبت به خود بگویید

۸-در مترو ،تاکسی وهر جای دیگر با افراد غریبه ارتباط بگیرید و سر صحبت را باز کنید

۹-توانمندیها و کاستی های خود را بشناسید و در صورت انتقاد کردن از شما و در برابر اشتباهات خود قدرتمندانه عذرخواهی کنید و اشتباه خود را بپذیرید

۱۰-همیشه صادق باشید و به مردم یا مشتری دروغ نگویید.

حتی اگر ضرری متوجه شما یا سازمانتان هست

11_خودتان را دوست بدارید و گذشته خود و دیگران را ببخشید

و...

#مهراب_حیدری

مشاور و مدرس مهارت های زندگی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ﺗﻤﺮﻳﻦ هایی ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩﺑﻪ ﻧﻔﺲ: 1 ـ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﺭﺩﻳﻒ ﻫﺎﻱ ﺟﻠﻮﺑﻨﺸﻴﻨﻴﺪ. 2 ـ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩ ...

این تمرینات خیلی خوبه شبنم جان

ولی فکر میکنم اعتماد به نفس پایین فقط با این تمرینات حل نمیشه،فرد باید دیدشو نسبت به خودش تغییر بده اما طبیعتا خیلی سخته چون یک عمر با این نحوه از نگرش زندگی کرده

این تمرینات خیلی خوبه شبنم جان ولی فکر میکنم اعتماد به نفس پایین فقط با این تمرینات حل نمیشه،فرد با ...

راستش من ذاتا خدای اعتناد بنفسم اینو جایی خوندم گفتم شاید کمکتون کنه وگرنه خودم تجربه‌ای ندارم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مشاور چیا بهتون گفتن ؟ و چقدر خوب که پیگیرید و به مشاور مراجعه کردید

راستش مشاور علت کمبود اعتماد بنفسمو از کودکی ریشه یابی کردو راهکار بهم داد واسه رفعش.مشاورم تلفنیه امروزم وقت گرفتم ازش😊

راستش من ذاتا خدای اعتناد بنفسم اینو جایی خوندم گفتم شاید کمکتون کنه وگرنه خودم تجربه‌ای ندارم

خخخ

ممنون گلم خدا رو شکر من این مشکل و ندارم،ولی در اطرافیان میبینم که بعضیا به خاطر این مشکل خیلی اذیت میشن مخصوصا در خانواده همسر به خاطر همین تصمیم گرفتم همچین تاپیکی بزنم که به دوستان بتونم کمکی بکنم

عزیزم اگه مایلی یکم از برخورد با فامیل بگو سعی میکنی چطور برخورد کنی که جایگاه خوبی در خانواده و فامیل داشتی باشی؟