2777
2789
عنوان

پودر افتیمون (شاهکار خلقت)

13598 بازدید | 27 پست

کسی تا بحال ازش استفاده کرده؟

فایده و اثری داشته؟

و یا عوارضی؟؟

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس اصن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
برا چیه

خیلی فواید داره اما من واسه پاکسازی کبد میخوام برای از بین رفتن جوش و جای جوش صورتم 

یادش ميوفتم چجوری میخوردم عوقققم میگیره پييييف 😖😖😖😖

خببببب نتیجه گرفتی یا نه؟؟

چند روز استفاده کردی؟

خببببب نتیجه گرفتی یا نه؟؟ چند روز استفاده کردی؟

چهار بار ی روز درميون اول باید آب پنیر درست کنی با اون بخوری،پاک سازی کلی داخلی میکنه و کمی وزن رو نیاره پایین من نتونستم ادامه بدم حالم ید میشد خیلی بد مزه و حال بهم زنه،بیشتر جنبه پاک سازی کبد داره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

[QUOTE=70557657]چهار بار ی روز درميون اول باید آب پنیر درست کنی با اون بخوری،پاک سازی کلی داخلی میکنه و کمی وزن رو ن ...[/QUO

من شنیدم چهار روز پشت سر هم 

وزن رو میاره پایین؟برا چی؟؟

اب پنیرو چطوری درست کردی؟

و اینکه همونقدرم ک استفاده کردی نتیجه ای حاصل نشد؟