2777
2789

منم سقط کردم هیچ مشکلیم نداشتم بااولین اقدامم گرفت سری اول اما ناباروری گرفتم بعدش الان ۷ ماه گذشته اما خبری نیست سقط تخمدان هارو ضعیف میکنه خود به خود

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرفته

منم سه هفته ای میشه سقط کردم و یک هفته فقط گریه میکردم خیلی ناراحت بودم ولی چ میشه کرد باید دوباره اقدام کنیم خدا بزرگه توکل بخدا

مبگن بارداری اول خیلیا سقط میکنن

ولی بارداری دوم بچه جاش سفت تر و بدنم واسه باردار شدن اماده تر 

من بعد ۴ سال انتظار تو شیش هفته سقط شد چقد اول ذوق کردم 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
دکتر بهم گفت بعد دوتا پریودت که ردشد اقدام کن من دوهفته پیش سقط کردم نه هفته

من 8هفته سقط شد چون قلب نداشت ،دکتر بهم گفت باید سه ماه استراحت کنی و مطمین شیم چیزی از جنین تو رحمت نمونده ،خودشم یه دستگاه سونوی ساده مطبش داشت ،من وقتی بعد سه ماه رفتم اصلا فک نمی کردم باردارم ،وقتی دستگاه سونو رو گذاشت و گفت بارداری اصلا باورم نمیشد ،انگار یه بار سنگینو از دوشم برداشتن ده سال گذشته ولی هرگز لطف خدا رو فراموش نمی کنم 

امیدوارم تو هم به لطف خدا ج بگیری 

خدایا خودت بهم صبر بده

این سری با دارو باردار شدی؟ من خودم و شوهرم خیلی مشکل داشتیم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دکتر به منم گفت سه ماه بعد ولی من بعد سقط ناباروری داشتم دوسالی طولی کشید تا باردار شدم

عزیزم منم تو 7 هفته سقط شد دکتر گفت 3 ماه بعد ،ولی الان 8 ماهه نشدم ،،،مشکلتون چی بود ? 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

من به گفته دکترم بعد یه دوره پریود باردار شدم الانم دخترم صحیح وسالم . خودمم مشکلی نداشتم خداروشکر

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
وای خدا میدونم چی میگی الان نمیتونم گریمو نگه دارم

من همش گریه میکردم تا حدی ک گفتم برم دکتر اعصاب چون افسردگیم دارم قبلا دارو میخوردم ولی رو خودم کار کردم و تصمیم گرفتم بخودم بیام و دوباره اقدام کنم 

عزیزم اگه قرار باشه جنین بخاطر هر مشکلی حالا استرس مشکل کروموزمی و ....سقط بشه همون بهتر سقط بشه ما بچه سالم میخوایم نه بچه ای ک خدا نکرده مشکل داشته باشه و ناسالم 

خودتو جمعو جور کن میدونم چقد سخته ولی باید دوباره با توکل بخدا پیش بریم 

من خودم ۴ سال انتظار کشیدم کلی زجر iuiکردم ی بار عکس رنگی و آمپول و سونو و اخرشم دکترمو عوض کردم  پیش این دکترم سر دوماه باردارش شدم ولی نموند دوباره رفتم برام دارو نوشته ک بعد پری استفاده کنم 

خودم تنبلی شدید دارم شوهرم کم تحرکی اسپرم  

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم