2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان داشتم و با دارو و ای یو ای باردار شدم که سقط شد  سه ماه بعد طبیعی باردارشدم

خدا ز حکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری .

😍😍

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
تنبلی تخمدان داشتم و با دارو و ای یو ای باردار شدم که سقط شد  سه ماه بعد طبیعی باردارشدم

دکتر بهم گفت بعد دوتا پریودت که ردشد اقدام کن من دوهفته پیش سقط کردم نه هفته

منم تو شیش هفته سقط شد ولی دکترم یکماهه استراحت داد اینماه پری بشم میرم اقدام علت سقطم استرس بود دعا کنین برام اینماه باردار بشم

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
دکتر بهم گفت بعد دوتا پریودت که ردشد اقدام کن من دوهفته پیش سقط کردم نه هفته

دکتر به منم گفت سه ماه بعد ولی من بعد سقط ناباروری داشتم دوسالی طولی کشید تا باردار شدم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...