2777
2789
منم ی جورایی دارم ب خاطر ابروم زندگی میکنم ، اخه یه بار طلاق گرفتم اول ،شوهرم خوبه بد نیست ولی قدش ک ...

بخاطر قیافه میخوای طلاق بگیری؟

مگه از اول قیافه اشو ندیدی؟

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
منم ی جورایی دارم ب خاطر ابروم زندگی میکنم ، اخه یه بار طلاق گرفتم اول ،شوهرم خوبه بد نیست ولی قدش ک ...

من قدم 173 شوهرم 178اصلا ناراحت نیستم فقط کفش پاشنه بلند نمیپوشم و مهمم نیست برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ منم این دردو دارم منو شوهرم هم قدیم اون سه چهار سانتی ازم بلنده ولی چاق ترو درشت تر از منه ولی اینکه هم قدیم یکم اذییتم میکنه.حالا اینم زیاد برام مهم نیست مهم اخلاقشه ک نداره قهر میکنه زرتی

گلم شما که از اول قدشو دیده بودی پسندیدی،رو خوبیهاش تمرکز کن

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

من بخاطر عشقی که به همسرم و بچه ایندمون دارم ، مشکلای بزرگمو و توهینو بداخلاقی پدرشوهرمو تحمل میکنم ، باشد که خدا نتیجه صبرم را بدهد.

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
بخاطر قیافه میخوای طلاق بگیری؟ مگه از اول قیافه اشو ندیدی؟

چرا دیدم شرایط بدی داشتم ،الانم خیلییی ناراحتم فقط قد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

بخاطر قدش فقط ؟؟؟یاد اون خانومه افتادم شوهرش دکتر بود ولی قدش کوتاه بود میگفت نمیخوامش میخوام طلاق بگیرم😕

من اویل با لجبازیام با بچگیام اصن شوهرمو دوس نداشتم و تحمل کردنش برام سخت بود یه چن وقتی خونه مامانم ...

مامانتون مجبور بودن بگن؟؟

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

شوهر منم ریزست خیلی بهم تیکه مینداختن همه ولی خوب دیگه همه چی تموم شد

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی