2777
2789

به خاطر بچه دیگه 

همه بزرگ شدیم حامی میخوایم چیکار خودمون میتونیم از پس زندگی بر بیایم

حضانت بچه دغدغه است

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر بچه دیگه  همه بزرگ شدیم حامی میخوایم چیکار خودمون میتونیم از پس زندگی بر بیایم حضانت ...

اخه بعضی هستن که خانواده حمایتشون نمیکنه منبع درامدی هم ندارن مجبورم ک بسوزنو بسازن

من اویل با لجبازیام با بچگیام اصن شوهرمو دوس نداشتم و تحمل کردنش برام سخت بود یه چن وقتی خونه مامانم بودم قهر.بعد تو همون جن وقت بامامانم رفتیم دنبال خونه برای مامانم بنگاهی گفت جن نفرید مامانم گفت منم و دخترمم داره طلاق میگیره با منه(از رو سادگی)بعد مرده میرمرد هیز کثافط یجوری نگاهش عوض شد ک حالم بد شد بعدم نشستم گریه و زاری الانم خودم یه تغییراتی کردم صبرم زیاد شده مهربون شدم زندگیمم از این رو ب اون رو شده همسرمم خیلی اخلاقش خوب شده و عوض شده...منی که تا پارسال همش با شوهرم جنگ و دعوا داشتم

نه خیللللللیییییییییییییییی خووب شده یه مدت بی تفاوت بود بهم اصلا انگار نیسم فقط خودش بود کارشو تفر ...

الهی عزیزم ذوق کردم برات.انشالله روز به روز رابطتون بهتر شه

منم ی جورایی دارم ب خاطر ابروم زندگی میکنم ، اخه یه بار طلاق گرفتم اول ،شوهرم خوبه بد نیست ولی قدش کوتاهه ریز میزه ست این خیلی ناراحتم میکنه 167 قدش

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد