2777
2789

وقتایی حالتون خوب نیست و دلتون گرفته، چه کارایی انجام میدید تا حالتون خوب شه و دوباره انرژی مثبت بهتون برگرده؟ 

احساس می کنم دارم افسردگی می گیرم، چون اکثر اوقات خونه تنهام و اینجا هیچکسو نمیشناسم. دلم میخاد بااین حسای بد بجنگم و دوباره مثل قبل شاد شم. میشه با گفتن کارای مثبتتون به منم کمک کنین؟ ❤💟💚

یه صلوات مهمونم می کنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ هم گوش بدی فقط بع متن اهنگ فکر کنی نه هیچ چیز دیگه ای

یا پنج ثانیه نفس دم پنج ثانیه نفست نگه دار پنج ثانیه بازدم خیلی خوبه

اگ کسی کتاب کنکور زیر قیمت چاپ 95و96میخواد خط نخورده و تمیز نظام قدیم پستمو ریپلای کنه❤🙏
اره. تمیز کردن خونه انرژی مثبت میده. ولی خب حس می کنم دیگه واسم تکراری شده🙃

اگ پول داری خرید کن وای من از کیه بی پول شدیم اصلا خرید نکردم 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

من یوقتایی میرم پیاده روی، میرم چیزای خوشمزه میخورم، قبلنا شرایطشو داشتم نقاشی میکردم رنگ روغن (با اینکه کلاس نرفتم هیچوقت) 

توو خونه نمون ، اگه درونگرا هم باشی که حتما افسردگی میگیری

آدم ها تنها به مهر از هم برترند...
منم زیادی ناراحت باشم خونه رو هعی دستمال میکشم و جارو میزنم و گریه میکنم بعد میرم دوش میگیرم بهتر می ...

هرروز خونه رو تمیز می کنم . ولی دوش گرفتن فکر خیلی خوبیه

یه صلوات مهمونم می کنین؟