2777
2789
عنوان

چه عواملی میتواند مسبب ایجاد تخمدان پلی کیستیک باشد

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 47 پست
ال دی که راه درمان پلی کیستیکه 😂چه ربطی داره

و كسي ك ديابت داره استعداد پلي كيستيك بودن رو داره

نه لزوما ديابتي ها پلي كيستيك هستن

راستي منم پلي كيستيكم دوتا بچه دارم طبيعي

مادرم هم پلي كيستيك بود ٥تا بچه بدون مشكل داره

براي همه مشكل ناباروري نمياره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و كسي ك ديابت داره استعداد پلي كيستيك بودن رو داره نه لزوما ديابتي ها پلي كيستيك هستن راستي منم پل ...

نه خیر ما اصلا پلی کیستیک نداریم میدونم دیابت داریم ولی پلی کیستیک تومون نیس 

و دیگر هیچ...

گفته عواملی که ایجاد میکنن کیستو یکیش دیابته😐

بله عزيز تو پست دومم گفتم

بله ديابت ميتونه يه عامل بزرك باشه

و هست

حالا فاميل شما اينجوري نشده نميشه ب كسي ك ديابت داره اعلام هشدار نكنيم

ال دی که راه درمان پلی کیستیکه 😂چه ربطی داره

من هیچ مشکلی نداشتم سنو هم رفتم بعد ال دی مصرف کردم دیدم مو زاید اوردم و خیلی حالت تهوع دارم رفتم دکتر بهم گفت بهت نساخته عزیزم اینجور ک من شنیدم تو بعضی افراد باعث بهم خوردن تعادل هورمونی میشه

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
خاله من پلی کیستبک بود الان منم هستم😢 الانم این ماه کیست شده دکتر داروی ضدبارداری داده بهم و گفته ا ...

راستي من تنبلي دارم معمولا كيست ندارم

يه كمي اين دوتا فرق دارن

يعني يكي از نتايج تخمدان پلي كيستيك تنبليه انگار

يا برعكس

تنبلي م هم خيلييي خفيف بود

ميخواي باردار شي؟؟

طب سنتي رفتي؟؟؟

جقدره اقدامي؟؟

دوره هات نامرتبه؟؟؟

من هیچ مشکلی نداشتم سنو هم رفتم بعد ال دی مصرف کردم دیدم مو زاید اوردم و خیلی حالت تهوع دارم رفتم دک ...

ال دي ب هيچ دردي نميخوره

حداقل سيپروترون ميخوردي

كلا برا چي خوردي؟؟؟؟

من هیچ مشکلی نداشتم سنو هم رفتم بعد ال دی مصرف کردم دیدم مو زاید اوردم و خیلی حالت تهوع دارم رفتم دک ...

عزيزم اينكه توسونو نشون نداده يه باررفتي،دليل بر اينكه قطعا شما پلي كيستيك نبودي،نيست دوست خوبم

ال دي ب هيچ دردي نميخوره حداقل سيپروترون ميخوردي كلا برا چي خوردي؟؟؟؟

پریودام می افتاد جلو 3 روز تا 5 روز بهم گفت بخور تا منظم بشه بخدا ی دونه مو زایدم نداشتم تو این دوماه انگار مردا شدم 

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
عزيزم اينكه توسونو نشون نداده يه باررفتي،دليل بر اينكه قطعا شما پلي كيستيك نبودي،نيست دوست خوبم

من هر دوماهی ی بار میرم سنو چیزی نیس ک بگم اصلن همون ی بار میرفتم