2777
2789
عنوان

کیاتویه شهرغریب دورازخانوادشونن بیایین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😥😥اره خیلی دوره

ولی من تبریز و مشهد را خیلی خیلی دوست دارم

شما تنها نیستی شما امام رضا را داری برای وقتهای تنهایی یا وقتی غصه داری بری پیشش کلی حال و هوات عوض میشه

هر وقت رفتی زیارت منم دعا کن 💖🌹🌹

خوشبحالتون من حتی یه دوستم ندارم اینجا😢😢😢😢

خوب اشکالی نداره.

اگه میتونی برو سر کار یا کلاس هنری یا باشگاه(عالیه واسه روحیه)

اونجا دوست پیدا میکنی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سخته واقعا...منم دو ساعت دورم ولی بازم یه شهر دیگه ام که تا حالا نتونستم با محیط و فرهنگ شهر ارتباط برقرار کنم

خیلی کارای مختلف کردم تا حاا اگه سر خودتو با چیزی که دوست داری گرم کنی دیگه اذیت نمیشی......

ولی من تبریز و مشهد را خیلی خیلی دوست دارم شما تنها نیستی شما امام رضا را داری برای وقتهای تنهایی ی ...

آره قربون امام رضا بشم چشم عزیزم حتما نایب الزیاره میشم از طرفتون🌹🌹🌹

من اهل شیرازم ولی بهبهان زندگی میکنم .واسه من انگار یه روستای  بی امکانات گرم.خانواده شوهرم کوچ ...

هرچی از خانواده شوهر دور باشی  آرامشت بیشتر.

همین راهکارها که گفتم و دوستان گفتن عالیه.خودتونو سرگرم کنین.اینقدر وابسته نباشین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ