2777
2789
عنوان

کیاتویه شهرغریب دورازخانوادشونن بیایین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 124 پست

من اهل شیرازم ولی بهبهان زندگی میکنم .واسه من انگار یه روستای  بی امکانات گرم.خانواده شوهرم کوچه بالایی ولی میگن نیا...و نمیان.خودم و پسرم دق مرگ شدیم اینجا. توکلم ب خدا و امام زمان عج هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیش هستم, از همه خانوادم دورم اما اینجا چون بیشتر ساکنینش غریبن و دور از خانواده, تحمل غربت خیلی راحت تره. یجورایی همه مثل همن.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...

بد دردیه منم ۹ ساله دورم اما دردش هنوز تازه است برام

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من کیش هستم, از همه خانوادم دورم اما اینجا چون بیشتر ساکنینش غریبن و دور از خانواده, تحمل غربت خیلی ...

خوشبحالتون من حتی یه دوستم ندارم اینجا😢😢😢😢

بسه تمومش کن 😣😔😭

خانم ها الان غصه خوردن واسه ماها فایده نداره.غیر افسردگی هم نتیجه ای نداره.

پس خودتون همت کنین خودتونو سرگرم کنین.دست به زانو خودتون بزارین و از کسی توقعی نداشته باشین آرامش پیدا میکنین.

وقتی ازدواج کردیم یعنی به بلوغ فکری رسیدیم.پس دیگه اینقدر وابسته خانواده پدریتون نباشین.شما الان خودتون یه خانواده تشکیل دادین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ