2777
2789

دختر من ۳ساله هست درواقع ۲ سالو ۱۰ ماهه هوش بالایی داره ولی تو یاد گرفتن نقاشی یا مسائل کتابی یا درسی مسخره بازی درمیاره خیلی حرص میخورم باید بگم تو کاری که خودش دوست داره استاده یعنی خودش لباس میپوشه و درمیاره حتی لباسای تنگو خودش میپوشه اصرار داره خودش تمام کارای خودشو برسه خودش کفش بپوشه موهاشو خودش شونه کنه دوست داره جارو کنه یا تمیز کنه خودش میره دستشویی وحتی اصرار داره خودشو بشوره ولی توجهش به نقاشی خیلی کمه مثلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به هیچ عنوان تو این سن اموزش توصیه نمیشه 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان تمرکزش رو بازی و کارهاییه که دوست داره. ممکنه مثلا سال دیگه به نقاشی علاقه مند بشه ممکنه هیچوقت علاقه نداشته باشه. نگران نباش 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

دختر من سه سالشه 

اونم اصلا حوصله کتاب و نفاشی رو نداره ، اما بحاش عاشق ورزشه 

ذاتا ژیمناستیک رو میدونه و عاشق فوتباله . منم زیاد اصرار نمیکنم رو نشستن و انجام دادن کارها

مامان النا و آیرین «

مثلا امروز بهش گفتم این نقطه رو به نقطه دیگه وصل کن نمیکرد میدونم بلده ولی نمیکنه زورش میاد یا میگم خط خطی نکن رنگ کن دوتا خط میکشه میخنده مسخره بازی درمیاره یا رنگارو رو میدونه که این رنگ شبیه پیراهنه یا رنگ سفید شبیه پرده هست میگه مامان این رنگی  شبیه مبله یا این رنگ شبیه  رنگ شلوارمه میگم خب چه رنگیه ده دفعه میگم باز اشتباه میگه ح