2777
2789

سلام 

دوستای خوبم ميشه هرکسی با همون ذکر و دعایی که خیلی بهش اعتقاد داره برای حاجت من دعا کنه؟ ميشه دعا کنید اونکه تنهام گذاشت زود پشيمون بشه و برگرده؟ بخدا به انرژی مثبت دعاهاتون نیاز دارم. ممنون از همگی 

یارب نظر تو بر نگردد.

الا بذکرالله تطمعن القلوب

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم... من به دعای مجیر حس خوبی دارم برات میخونم ، الهی هر چی خیره همون بشه و خدا بخواد که عزیزت ب ...

مرسی عزیزم....واقعا مررررسی.... خیلی برام دعا کن.

الهی همیشه دلت شاد باشه و دست خدا نگهدارت 

یارب نظر تو بر نگردد.

ایشالا هر چی برات بهترین خدا تو دلت بذاره و برات پیش بیاد🌹🌹🌹🌹

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

مرسی عزیزم....واقعا مررررسی.... خیلی برام دعا کن. الهی همیشه دلت شاد باشه و دست خدا نگهدارت 

به روی چشم گلم

خودتم اگه خواستی ، آیه9سوره انفال رو روزی مثلا یه دور تسبیح بخون ، من وااااقعا بهش اعتقاد دارم خیلی عالیه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀