2777
2789
هیییی چی بگم هزار تا خیال ارزو که امروز همشون ب ...رفت😣

اگه فکر نمیکنی میریزن روسرت یه روزی همینجا بگو اما مراقب باش دلتو بیشتر نشکنن

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمو وقتی به دنیا اومد به اصرار ما بچها دادیم به داییم چون بچه دار نمیشدن . خدا مارو نبخشه الان ک ...

الان داداشت میدونه

برام پیش اومده بخدا بعد هر قاشق یه لیوان اب میخورم دیگه میبینم راهی نیس خودمو میزنم به بدحالی الان م ...

مثل من خخخ رفتم خونه مادرشوهرم ۲روز هیچی نخوردم اومدم خونه ی هفته رفتم دکتر روده هام مشکل پیدا کرده بودن 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
مثل من خخخ رفتم خونه مادرشوهرم ۴ روز هیچی نخوردم اومدم خونه ی هفته رفتم دکتر روده هام مشکل پیدا کرده ...

😅😅😅دسپخت مادرشوهر من حرف نداره من مشکلم خونه بابابزرگ و عمه شوهرمه

بازی می‌کنم با غذا کم می‌خورم یا بهانه میارم که حالم خوب نیست اشتها ندارم و ... کلیم تشکر می‌کنم😅

خخخ  یاد ی خاطره افتادم ک نگم برات ... رفتم خونه ی بنده خدایی قرمه سبزی گذاشته بود ... مرغ ریش ریش کرده بود انداخته بود توش هیچ گوجه انداخته بود . معلوم نبود قرمه شماایه یا تهرانی ... حالم بدشد .. اب ی ور میرفت گوجه ی طرف سبزی ی طرف . گفتم معده ام درد میکنه نمیتونم بخورم 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
الان داداشت میدونه

از جواب دادن معذورم ولی چون خاطرت عزیزه میگم نه نمیدونه . تو تاپیک یه نفر دیگه گفتم دیگه ولم نکردن برا همین تاپیکشو نمیزنم😂😂😂😂

و خدایی که بشدت کافیست
از جواب دادن معذورم ولی چون خاطرت عزیزه میگم نه نمیدونه . تو تاپیک یه نفر دیگه گفتم دیگه ولم نکردن ب ...

اخه موضوع خیلی مهمیه☹دوست دارم بدونم هر وقت دوست داشتی بگو منتظریم😊😊😊😊

وای من دوصفحه میشه تاپیکم حوصلم نمیگیره چجوری تاپیک شلوغواداره میکنن ب همه جواب میدن بعضیا

خیلی سخته خیلی😅😅😅گیج میشه ادم