2777
2789

هیچ وقت فکرشو نکردم

بیشتر مشکلات روز و ناراحتیام یا خوشحالیامو تاپیک میزنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمقابل افرادی ک دست پخت ندارن و بهتون زور میکنن غذاشون بخورید چ میکنید ..فرض کنید مهمونید خونه ی طرف

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
حالا پر بازدید شه مگه چیه...من یه بار پر باز دید شد زود گفتم نی نی یار پاک کنه ....که چی واقعا

برای بعضیا خیلی مهمه نمیدونم چرا 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

داداشمو وقتی به دنیا اومد به اصرار ما بچها دادیم به داییم چون بچه دار نمیشدن . خدا مارو نبخشه الان که دارم مادر میشم میفهمم مامانم چه زجری کشیده .😢

و خدایی که بشدت کافیست
درمقابل افرادی ک دست پخت ندارن و بهتون زور میکنن غذاشون بخورید چ میکنید ..فرض کنید مهمونید خونه ی طر ...

برام پیش اومده بخدا بعد هر قاشق یه لیوان اب میخورم دیگه میبینم راهی نیس خودمو میزنم به بدحالی الان میگن این همش مریضه😅

درمقابل افرادی ک دست پخت ندارن و بهتون زور میکنن غذاشون بخورید چ میکنید ..فرض کنید مهمونید خونه ی طر ...

بازی می‌کنم با غذا کم می‌خورم یا بهانه میارم که حالم خوب نیست اشتها ندارم و ... کلیم تشکر می‌کنم😅

زندگی بابام سختی هاش اعتیادش ترک کردنش اینکع دوس دارم بپرسم اگه بخوایم چن قلو داشته باشیم یاد جنسیت ...

عزیزدلم چقدر سختی کشیدیبله حتما واسه جنسیت میشه اما دوقلو نمیدونم