سلام دوستان لطفا منو با نظراتتون راهنمایی کنید،من دوساله ازدواج کردم یسال نامزد بودیم کمتر از یه سال عقد و الانم دوماهه عروسی کردیم،من تک فرزندم چهارسالم بود که پدرم فوت کرد مادرم کل زندگیشو پام گذاشت از اولش باهاش طی کردم که منو مادرم فقط همو داریم و برام خیلی مهمه حالا از وقتی از ماه عسل برگشتیم میگه بریم ترکیه برای زندگی (اصلا از اولش صحبت خارج از کشور نبود )خودش به دلیل اختلافات با خانوادش قطع رابطه کرده توقع داره منم بکنم،هرچند مادرم جلومونو نگرفته خودش میگه بریم ولی من دوست ندارم تنهاش بذارم،میگه تاوقتی نریم ترکیه بچه دار نمیشیم حتی اگه شده تا اخر عمر،میگه نیای خودم میرم ولت میکنم خودمو به پای تو نمیسوزونم ،اصلا واسه نظرم ارزش قائل نیست،من دانشجوام هنوز مدرکمو نگرفتم نمیتونم یهو بذارم برم،بدون هیچ تحقیقی میگه همین الان خونه و ماشینو موتور و طلاهاتو بفروشیم بریم،چیکار کنم به نظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ترکیه زندگی میکنم اینجا کشور خیلی خوبیه اما اگر توان خرید ملک خونه رو اینجا ندارین اصلا اینجا نیا به هیچ عنوان الان نزدیک به سه هفتس دولت ترکیه مهاجر نمیپذیره اصلا مثل قبل نیست