2777
2789
عنوان

جنین بریچ(با پا) و جفت خلفی

8005 بازدید | 21 پست

سلام...کیا جنینشون تا لحظه ی آخر نچرخید و با پا بود؟!

من تو هفته 32 هستم فعلا با پاعه.میگن امکان داره بچرخه...خیلی از زایمان طبیعی میترسم😢با جفت خلفی هم میشه سزارین شد؟!

😲😟😖

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه زایمان طبیعی بودم و زیاد اذیت نشدم میگم خدا کنه این یکی سزارین بشم خیلی هول و ولا دارم شدید میترسم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من با اینکه زایمان طبیعی بودم و زیاد اذیت نشدم میگم خدا کنه این یکی سزارین بشم خیلی هول و ولا دارم ش ...

ای جونم چرا ؟ ب خودت استرس نده خب شما نمیترسی برو طبیعی چرا میخای سز بشی؟😍😘

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
ای جونم چرا ؟ ب خودت استرس نده خب شما نمیترسی برو طبیعی چرا میخای سز بشی؟😍😘

من‌میترسم‌برای این خیلی نمیدونم‌چرا با اینکه زیادم بد نبود اون‌زایمانم البته پسرمم ریزه میزه بود ۲کیلو بود وزنش کلشم‌کوچکلو ۳۰ونیم 😂و گرن میمردم‌حالا این‌معلوم‌نیس چطور بشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خوش بحالش  بگو بیاد دست راستشو بکشه رو سرم😁

باشه 😄

ولي بريچ باشه واسه لگن بچه خوب نيست و تا يه ماه فكر كنم بايد دو پوشكه باشن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
باشه 😄 ولي بريچ باشه واسه لگن بچه خوب نيست و تا يه ماه فكر كنم بايد دو پوشكه باشن

نه بچه من بریچ بود.دکتر بیمارستان به این خاطر گفت سونو لگن انجام بدین که خدا رو شکر مشکلی نداشت

و