2777
2789
عنوان

بیاین بگم از چی دارم حرص میخورم مخصوصا خانومای که دارن اقدام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ شروع کرد ک کافر بود خدا ازش نگذره ال بود بل بود خدا به زمین گرم بزنتش...یه خانوم خیلی خیلی مذهبی بوده با دستکش و اینا ... خلاصه جریان این بوده این سندرمشو قبل ۱۸ هفتگی ک اجازه سقط داره تشخیص میدن 

بهش میگن بچت فلان مشکلو داره دیگ نمیگم چی یه تریزومی داشته و از اون ور استعداد یه بیماری خطرناک تر دیگرم داسته.... بهش اجازشو میدن سقط کنه..‌خانومه حتی دنبالشم نمیفته...میگه میخوام بچمو نگه دارم...با اون شرایطش...تا ۷ ماهم نمیره پیش همون خانم دکتره

استاتر جورى خط به خط تعريف ميكنى كه انگار كاربرا رو به روت نشستن دارى چشم تو چشم بهشون ميگى

از تاپيكت مثه بقيه ميرم بيرون

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

با عرض معذرت مضخرف ترین و افتضاح ترینو بی مزه ترین تاپیکی بود که تو نی نی سایت دیدم با این حجم از آپشنای تاپیک، قطره چکونیم میگی دیگه واقعا غیر قابل تحمل شد  منم میرم بیرون از تاپیک😏😏😏

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....