الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استادم معاینه کرده دیده بچش یه سندرمی داره ک خیلییییی کم عمر میکنه بعد به دنیا اومدن...میگم برگستم گفتم مشکل داره بچت دکتر قبلیت کی بود ؟ بهت نگفته بود؟
میگ شروع کرد ک کافر بود خدا ازش نگذره ال بود بل بود خدا به زمین گرم بزنتش...یه خانوم خیلی خیلی مذهبی بوده با دستکش و اینا ... خلاصه جریان این بوده این سندرمشو قبل ۱۸ هفتگی ک اجازه سقط داره تشخیص میدن
بهش میگن بچت فلان مشکلو داره دیگ نمیگم چی یه تریزومی داشته و از اون ور استعداد یه بیماری خطرناک تر دیگرم داسته.... بهش اجازشو میدن سقط کنه..خانومه حتی دنبالشم نمیفته...میگه میخوام بچمو نگه دارم...با اون شرایطش...تا ۷ ماهم نمیره پیش همون خانم دکتره
واقعا نمیتونم درک کنم اینو... مادر ادم از هر کسی بهش دلسوز تره چجوری دلش میاد بچه ایو به دنیا بیاره ک دو سال تمام زجر بکشه اخرشم زجر کش بشه.... این چ مادریه واقعا
با عرض معذرت مضخرف ترین و افتضاح ترینو بی مزه ترین تاپیکی بود که تو نی نی سایت دیدم با این حجم از آپشنای تاپیک، قطره چکونیم میگی دیگه واقعا غیر قابل تحمل شد منم میرم بیرون از تاپیک😏😏😏
او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....