2777
2789
عنوان

راهکار بدید..یه اقدامی خسته 😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار میرم..واسترس هم چند ماهی داشتم اما الان که زدم به بیخیالی حتی تخمک گذاری هم ندارم😑خودم میفهمم ...

ببین تنها راه بارداری نداشتن استرس عه مولتی ویتامین خودت و شوهر بخورید و اگر تونستی ورزش های هوازی مثل بسکتبال والیبال برو یا شب ها با شوهرت برید بدوید اصلا معجزه می کنه ورزش خودت می بینی بعد چند ماه پریودهات عوض شده اگر هم شوهر نمیاد صبح زود برو بدو بعد برو سر کار بدون استرس

دارم اما نتیجه ای ندیدم... از یه روز درمیون از هر شب ...از دوروز درمیون ...هیچ فرقی نکرد به حالم

نگران نباش.  وقتی رفتین ازمایش و سونو مشکلی نداشتی انشالاکه باردار میشی . ااااگرم نشد نهاااایتش اینه ک آی یو آی  رو انجام میدی

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
ببین تنها راه بارداری نداشتن استرس عه مولتی ویتامین خودت و شوهر بخورید و اگر تونستی ورزش های هوازی م ...

آخه پیاده روی هرروز میرفتم...ولی نمیدونم چرا انگار بی اثره😧شوهرمم صبحها والیبال میرفت دیگه نمیره..در کل مسافرت بیخیالی..ورزش..دارو..همه چی رو امتحان کردیم دیگه خیلی ناامیدم

خوب عکس رنگی لازمه. چون شما گفتین که طب مدرن و سنتی گفتن مشکلی نیست،  دیگه من نپرسیدم که چه آز ...

آره ولی سونوی معمولی هم بعد از قاعدگی هم تخمک گذاری داشتم..آز هارو کاملا دادم..

[QUOTE=70474510]کیوآنزیوم چیه؟؟برای چیه؟؟[/QUOT

یک آنتی اکسیدان بسیار مهم برای بدن.

با استرس و زندگی امروزه  و همچنین تغذیه نه چندان جالب،  اکثر بدن ها کم دارن.

حتما داروخانه برین و بگین که کوآنزیم کیو 10 میخواین. دوز 100 میلی گرم  روزانه یک عدد

یم